Tarayıcı önerisi

Yeni olan edgemi eskisi yavaş biraz.

Ayn satıldıysa zaten çoktan gitmiştir bilgilerimiz 1.5 yıldır kullanıyorum Opera GX'i.
Aynen yeni olan Edge.
Maalesef çoktan satılmıştır zaten bu saaten sonra ne kullansan aynı.
Bir de ne tür bilgiler hesap bilgilerimi.
Benim bildiğim kişiler üzerinden reklam vesaire benim de tam bilgim yok bu yüzden ben endişe duymuyorum asla. Ha fotoğraflarımı vesaire bilmem girdiğim sitelerin verileri çalınsa dahi umurumda değil. İnternet bir kere masum değil zaten orası ayrı.

Normalde hatırlamıyorum ama profilinizden gördüm şimdi o konuyu, ben böyle bir sorun ile karşılaşmamıştım. Bazen kurulum yanlış olabiliyor o yüzden ISO dosyasını tekrar indirip Rufus ile USB belleğe yazdırıp format atmayı deneyin tekrar. Bu arada asla Windows 10'a bulaşmayın 8.1'de sıkıntı var ise 7'de kalın.

Tamamdır Windows 10'da kalacağım bir de Edge'e geçtim 😄

Aynen yeni olan Edge.
Maalesef çoktan satılmıştır zaten bu saaten sonra ne kullansan aynı.

Benim bildiğim kişiler üzerinden reklam vesaire benim de tam bilgim yok bu yüzden ben endişe duymuyorum asla. Ha fotoğraflarımı vesaire bilmem girdiğim sitelerin verileri çalınsa dahi umurumda değil. İnternet bir kere masum değil zaten orası ayrı.

Bende endişe duymuyom tanınmış tarayıcılar tüm hesap bilgilerimizi satacak değil, internet öyle bir yerki her türlü her şey dönüyor sadece bize düşen dikkat etmek tedbir almak gerek çalınmalara karşı.

Ungoogled Chromium öneririm. Küçük bir ayarla eklenti yüklenebilir hale getirip gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı