Tarayıcı oyunu önerisi

Lost Titans oyununu da öneririm. Bir ara oynamıştım. Oyuna başlangıcı çok güzel, oyuna girdikten 1,2 dakika sonra ejderha ile yolculuğa otomatik kontrol görev yerine bırakıyordu. :) Keyif alamadım ama...

Ekleme: Oyunu önerip keyif alamamam saçma olmuş. :) Tarayıcı oyunlarını sevenler için güzel olabilir. Ben oyunda zorluk göremedim. Dümdüz tüm canavarları zorluk çekmeden kesiyordum. Belki ilerisi zordur. Oyunu yaklaşık 1 saat oynamıştım.

City of Steam güzel oyun ama Türk server içinde bir kişi görmedim. 2, 3 saatlik oynamanın sonucunda hareket eden trenin içindeki bir boss olan şeytanı yenememiştim. Grup kurup kesecek insan yoktu. Şu an durum nedir bilemem.
 
Son düzenleme:
Rail Nation demir yolu strateji oyunu, tavsiye ederim. Bildiğimiz anlamda stratejilerden biraz farklı, daha çok yatırım yönetimi, kaynak yönetimi üzerine. Farklı deneyim arayanlar memnun kalacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı