Tarayıcı Tier List

Sırf veri olayından Opera'yi 5'e koyduysan Chrome, Edge ve Yandex'i de koyman lazım. Ayrıca Brave çok masum bir tarayıcı değil. Geçmişinde yaptıklarını ufak bir Google araması yaparak bulabilirsiniz. Brave gizlilik tarayıcısı sananlar oldukça fazla. Bana kalırsa Vivaldi ve Floorp 1'dir gerisi umurumda olmaz.

Sırf veri olayından Opera'yi 5'e koyduysan Chrome, Edge ve Yandex'i de koyman lazım. Ayrıca Brave çok masum bir tarayıcı değil. Geçmişinde yaptıklarını ufak bir Google araması yaparak bulabilirsiniz. Brave gizlilik tarayıcısı sananlar oldukça fazla. Bana kalırsa Vivaldi ve floorp 1'dir gerisi umurumda olmaz.

Opera satıldığından beri kötü yönetiliyor birçok kez el değiştirdi sadece veri muhabbeti değil. Kriterlerimi yukarıda söyledim. Opera'yı sattılar Vivaldi kurdular onlarda hala bir sıkıntı yok.

Opera satıldığından beri kötü yönetiliyor birçok kez el değiştirdi sadece veri muhabbeti değil. Kriterlerimi yukarıda söyledim. Opera'yı sattılar Vivaldi kurdular onlarda hala bir sıkıntı yok.

Aslında Opera sadece çoğunluk hissesi Çinli konsorsiyuma geçti. Hala daha merkezleri Norveç'te ve GDPR yasalarına uymak zorundalar. Topladıkları veriler elbette fazla ama açık acik yazıyorlar en azından. Benlik bir tarayıcı değil durmadan farklı tarayıcılar cikariyorlar. Opera One, Opera Air, Opera Crypto, Opera mini, Opera GX bunlar tek seferde aklıma gelenler. Daha fazlası da var.

İşte köşede Proton dursun en azından eli yüzü düzgün bilinen bir şirket verilerini de satmıyor.
Kullanmıyorum VPN hocam zaten, opera alışkanlık oldu benim artık, bazı özellikleri de isime yarıyor diye kullanıyorum. Proton pcde kullanıyorum zaten de bir ara paralı mı oldu noldu girememistim diye hatırlıyorum.

Kullanmıyorum VPN hocam zaten, Opera alışkanlık oldu benim artık, bazı özellikleri de isime yarıyor diye kullanıyorum. Proton PC'de kullanıyorum zaten de bir ara paralı mı oldu ne oldu girememistim diye hatırlıyorum.

Erişim engeli geldi sitesine ondan giremediniz.

Uygulama çalışıyor ama, DPI ile siteye girip indirebilirsiniz.

5 yıldır aktif olarak Brave kullanıyorum bence de s tier bir tarayıcı. Sadece şu kripto ve AI olaylarını tamamen kapatabilme gibi özelleştirmeler sunsa çok daha güzel olurdu. Geçen hafta Vivaldi denemek istedim özellestirmesi ve reklam engelleyicisi var diye fakat o kadar karmaşık ve fazla ince atar var ki 1 saat ayarlarla uğraştım. Sırf yer imleri çubuğu aşırı kötü duruyor diye de tarayıcıyı geri sildim Brave'den devam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5 yıldır aktif olarak Brave kullanıyorum bence de s tier bir tarayıcı. Sadece şu kripto ve AI olaylarını tamamen kapatabilme gibi özelleştirmeler sunsa çok daha güzel olurdu. Geçen hafta Vivaldi denemek istedim özellestirmesi ve reklam engelleyicisi var diye fakat o kadar karmaşık ve fazla ince atar var ki 1 saat ayarlarla uğraştım. Sırf yer imleri çubuğu aşırı kötü duruyor diye de tarayıcıyı geri sildim Brave'den devam.
+1

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı