Tarayıcı virüsü (v9.net)nasıl temizlenir?

owsla

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 3 gündür Chrome I açınca ilk search-v9.com sitesi açılıyor bu sitenin allah belasını versin ya bir türlü silemedim. Adwcleaner ile taratıyorum bir şey bulmuyor, Malware Bytes ile tarattım BrowseHijack gibi bir şey buldu karantinaya attı bilgisayarı yeniden başlatınca gene aynı problem. Google Chrome sağ tıklayıp özellikler dedim hedef kısmında Search-v9.net sizin arama sayfanız yazdığını gördüm onu sildim. Ama bilgisayarı her açtığımda bu problem oluşuyor. Nasıl silecem bunu Allah rızası için söyleyin yıldım.

Google Chrome ayarlarına girip uzantılar bölümünden tüm uzantıları kaldırın denetim masasına gidip güvenemediğiniz v9 yazan veya o tarz tüm uygulamaları kaldırın.

Masaüstünüzde bulunan Google Chrome simgesine sağ tıklayın Özellikleri seçin
Hedef yazan kısımda 'C:\Users\XXX\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe" den sonraki
"www .v9. com/gls/gls_1327422345_716708' kısmını siliniz ve tamam tıklayınız bu kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk önce regedit açın. Ctrl+F yapıp arama yerini açın. v9 yazıp taratın, çıkan klasörü silin. Google Chrome > Ayarlar > Uzantıları da temizleyin. Belirli sayfa Google, ana sayfa Google ve arama motorlu sadece Google kalsın. En son olarak da Google Chrome.exe 'sine sağ tıklayın özellikler diyin.

Hedef yolu : "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe"

Hedef yolunda chrome.exe" ' den sonra ne varsa silin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı