Tarayıcıda internet hızı aşırı düşük

LLuser

Centipat
Daha fazla  
İnternetim normaldede kötü, ama kesinlikle 300KB'lık bir internetim yok. Genel olarak internet yavaş ama tarayıcıda daha da yavaş. Linux'ta bir ISO dosyası indiriyordum çok yavaştı. Driverları güncelledim (linuxta) olmadı. Windows'a geçtim hala aynı. Jdowland Manager indirdim okudğum bazı forumlaarın üzeirne ama nasl kullanılıyor anlamadım. Tarayıcı geçmişini falan sildim. (Torrent denedim o da aynı)

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetim normaldede kötü, ama kesinlikle 300KB'lık bir internetim yok. Genel olarak internet yavaş ama tarayıcıda daha da yavaş. Linux'ta bir ISO dosyası indiriyordum çok yavaştı. Driverları güncelledim (linuxta) olmadı. Windows'a geçtim hala aynı. Jdowland Manager indirdim okudğum bazı forumlaarın üzeirne ama nasl kullanılıyor anlamadım. Tarayıcı geçmişini falan sildim. (Torrent denedim o da aynı)
Hız testi sonuçlarını atarmisinız?

Hız testi sonuçlarını atar misinız?

1731324791073.png

Bir yandan dosya indiriyorum etkisi var mı bilmiyorum

Aslında 300KB indirmeniz gayet normal gibi gözüküyor. Benimki de 67 70Mbps internetim var. Ama 7 8Mbps indiriyor

Ama hocam en az 2-3 MB indriyordum her zaman. Kahvaltımı 11 de ettim 11'den beri bekliyorum kurmasını. İşin kötüsü modemi kapa aç yapmak yeni aklıma geliyor şimdi kapa aç yaparsam indirme gider diye korkuyorum

aslında 300kb indirmeniz gayet normal gibi gözüküyor.Benimkide 67 70mbs internetim var.Ama 7 8mbsn indiriyor
keşke 300 olsaydı 100 oldu şimdide

Dosya Ekleri

• 1731325512536.png
    1731325512536.png
    8,1 KB · Görüntüleme: 21
Ama hocam en az 2-3 MB indriyordum her zaman. Kahvaltımı 11 de ettim 11'den beri bekliyorum kurmasını. İşin kötüsü modemi kapa aç yapmak yeni aklıma geliyor şimdi kapa aç yaparsam indirme gider diye korkuyorum

keşke 300 olsaydı 100 oldu şimdide
peki sadece bu isodamı yavaş indiriyor diğer indirdiğiniz şeylerdedemi

Reis hiçbir şey indirmediğin zaman speed test download testi yap oradaki download hızı neyse onun 8de biri ile dosya indirebilirsin. Yine de yavaş, eskiden daha hızlıydı diyorsan ( eskiden saniyede 2-3 mb indirdiğine göre hızın 16-24 mbps imiş ) modem arayüzüne girip crc hatası alıp almadığını ve sana gelen internet hızını kontrol etmen lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı