Tarayıcılarda görüntü bozulması

Mrcgcr

Hectopat
Daha fazla  
Herhangi bir tarayıcıda video izlerken veya rastgele dolanırken (genellikle fazla reklamlı sitelerde) görüntü birden bozulmaya başlıyor.
Sorulmadan söyleyeyim oyunlarda sıkıntı olmuyor performans gayet yerinde.
  • RTX 3070M.
  • i7-11800H
  • Crucial 16 GB GDDR4 3200MHz.

Görseller kameramın bozukluğundan ötürü berbat lakin anlaşılıyor.
He bir de sonradan aklıma geldi, bu bozulmalar yaşandıktan sonra 3. görseldeki gibi pikselleşme mi desem ne desem bilemedim farklı bozulmalar oluyor.

Donanım hızlandırmayı kapatınca ilk hata düzeldi (ilk 2 görsel) ama 2. hata medya oynatıcıda izlerken de oluyor.

WhatsApp Görsel 2023-06-24 saat 05.17.43.jpg
WhatsApp Görsel 2023-06-24 saat 05.17.44.jpg
WhatsApp Görsel 2023-06-24 saat 05.29.48.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende benzer problem yaşıyorum tüm tarayıcıları denedim.
Canlı haber kanallarını açıyorum alttan kayan küçük yazılar bulanık çift gibi oluyor.
Donanım hızlandırmayı kapatınca daha çok kötü oluyor açınca biraz daha düzeliyor. Hatta spikerler ellerini hızlı sağa sola hareket ettirince aynı şekilde bulanık kare kare çift bulanık oluyor.
Eklenti vb vs ne yaptıysam düzelmedi.
İntel ve Nvidia ekran kartı ayarlarıyla tek tek denedim max pil ve sistem performansı veya max kalite vs ayarladım hiçbir şekilde çözemedim.
PC de video oynatıcı programlarla film vs açıp denediğimde sorun olduğunu hatırlamıyorum şu an.
Sanırım tarayıcılarda genel bir sorun.

Herhangi bir tarayıcıda video izlerken veya rastgele dolanırken (genellikle fazla reklamlı sitelerde) görüntü birden bozulmaya başlıyor.
Sorulmadan söyleyeyim oyunlarda sıkıntı olmuyor performans gayet yerinde.
  • RTX 3070M.
  • i7-11800H
  • Crucial 16 GB GDDR4 3200MHz.

Görseller kameramın bozukluğundan ötürü berbat lakin anlaşılıyor.
He bir de sonradan aklıma geldi, bu bozulmalar yaşandıktan sonra 3. görseldeki gibi pikselleşme mi desem ne desem bilemedim farklı bozulmalar oluyor.

Donanım hızlandırmayı kapatınca ilk hata düzeldi (ilk 2 görsel) ama 2. hata medya oynatıcıda izlerken de oluyor.

Eki Görüntüle 1834141Eki Görüntüle 1834142Eki Görüntüle 1834144

Bende de benzer bir sorun olmuştu. İlk önce DDU ile ekran kartı driverını silip yükledim olmadı. Ondan sonra bir eski sürümünü indirdim düzeldi. Siz de silip ilk yenisini, sonra eskisini deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı