Tarayıcımdayken mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11
Evet. Dosyanda xbox kolu olarak geçmesi bu yüzdenmiş. Kolun bağlantısını tamamen kes ve kolun yazılımı, sürücüsü vesaire varsa tamamen sil. Kaspersky da tamamen sil. Mavi ekran alırsan dosyaların ile birlikte beni etiketle.
Hocam peki bunu zamanla yapması neden. Yani format öncesi de bir anda yüklerken daha olmadı 5,6 ay sonra olmuştu bu mavi ekranlar. Ondan sonra Windows 11 geçeli 2 ay oldu ve şimdi yine mavi ekran verdirtiyor sistemime. Burada bir şey olmalı.

@Jellyel7 Merhabalar hocam Kaspersky silmeme rağmen bu gün mavi ekran yedim. Minidumps dosyamı tekrardan paylaşıyorum. Ayrıca birazdan bir fotoğraf da atacağım tam yediğim adna çektim orada da bir hata kodu yazıyor.

Fotoğrafı da yükledim.

Dosya Ekleri

• 20240722_224911.jpg
    20240722_224911.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Hocam peki bunu zamanla yapması neden. Yani format öncesi de bir anda yüklerken daha olmadı 5,6 ay sonra olmuştu bu mavi ekranlar. Ondan sonra Windows 11 geçeli 2 ay oldu ve şimdi yine mavi ekran verdirtiyor sistemime. Burada bir şey olmalı.

@Jellyel7 Merhabalar hocam Kaspersky silmeme rağmen bu gün mavi ekran yedim. Minidumps dosyamı tekrardan paylaşıyorum. Ayrıca birazdan bir fotoğraf da atacağım tam yediğim adna çektim orada da bir hata kodu yazıyor.

Fotoğrafı da yükledim.
Xbox kontrolcünü tamamen kaldır ve kullanma demiştim ama nafile. Aygıt yöneticisinden kaldır.

CMD yönetici olarak çalıştırıp SFC /scannow komutunu kullan.

CMD yönetici olarak çalıştırıp DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Bu işlemleri birçok kez yaptım şimdi siz söyleyince tekrar yaptım. Xbox kontrolcümü tamamen kaldırıp kullanmama gibi bir şey nasıl yapabilirim oynadığım oyunlar var. Zaten Xbox kontrolcüsü herhangi bir yazılım yüklemiyor ek olarak hiçbir şeyi yok ve çöküş anında takılı değildi. Başka bir şeyden kaynaklanamaz mı?

1721680276092.png

1721681974088.png

@Marix siz de bakabilir misiniz hocam rica etsem.

Son düzenleme:
Bu işlemleri birçok kez yaptım şimdi siz söyleyince tekrar yaptım. Xbox kontrolcümü tamamen kaldırıp kullanmama gibi bir şey nasıl yapabilirim oynadığım oyunlar var. Zaten Xbox kontrolcüsü herhangi bir yazılım yüklemiyor ek olarak hiçbir şeyi yok ve çöküş anında takılı değildi. Başka bir şeyden kaynaklanamaz mı?

Eki Görüntüle 2261047
Eki Görüntüle 2261075

Aygıt yöneticisinde varsa kaldır. Sürücüsünü tekrar yükle donanım kimliğini paylaş.

Aygıt yöneticisinde varsa kaldır. Sürücüsünü tekrar yükle donanım kimliğini paylaş.
Şu anda oyuna girmiştim bir anda ekran gitti, ondan sonra bilgisayara bağlı bazı şeylerin gücü kesildi. Mouse, klavye gibi fakat vantilatörler de bilgisayara bağlıydı bir şey olmadı onlara. Öylece kaldı bilgisayar güç tuşundan kapatmak zorunda kaldım. Artık bilmiyorum ramlerimde bir problem olabilir mi bir tozunu alacağım.

Memtest yaptım herhangi bir şey çıkmadı hocam yaklaşık 2 saat sürdü şimdi bitti. Memtest'den önce bellekleri silgi ile temizledim.
Kolun donanım kimliğini paylaş. Ayrıca bir daha mavi alırsan dosyalarını at.

Ayrıca bir de @181951 baksa iyi olur.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı