Tarayıcımızda reCaptcha devre dışı bırakılabilir mi?

ahmetuzcu

Hectopat
Katılım
19 Mayıs 2020
Mesajlar
127
Makaleler
1
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Konuma hoş geldiniz değerli üyeler uzatmadan konuya girmek istiyorum
Bir kaç senedir reCaptcha denilen korumanın kaldırıp kaldırılamıyacağı konuşuluyor, zaten bu konuşmaların üstüne bu korumayı kaldırmak için bir çok tarayıcı uzantıları oluşturuldu fakat şu ana dek hiçbiri işe yaramadı. En büyük sorunu da benim için yaratıyor, bazı siteler kayıt için doğrulama istiyor ve doğrulama yapamayınca kayıt olamıyorum. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan abilerimiz ablalarımız kardeşlerimiz reCaptcha'nın kaldırılıp kaldırılamıyacağını güzelce açıklayabilirse iyi olur
Gününüzün güzel geçmesi dileği ile iyi forumlar.
1200px-RecaptchaLogo.svg.png
 
konuma hoş geldiniz değerli üyeler uzatmadan konuya girmek istiyorum.
Birkaç senedir reCAPTCHA denilen korumanın kaldırıp kaldırılamıyacağı konuşuluyor, zaten bu konuşmaların üstüne bu korumayı kaldırmak için birçok tarayıcı uzantıları oluşturuldu fakat şu ana dek hiçbiri işe yaramadı. En büyük sorunu da benim için yaratıyor, bazı siteler kayıt için doğrulama istiyor ve doğrulama yapamayınca kayıt olamıyorum. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan abilerimiz ablalarımız kardeşlerimiz ReCAPTCHA'nın kaldırılıp kaldırılamıyacağını güzelce açıklayabilirse iyi olur.
Gününüzün güzel geçmesi dileği ile iyi forumlar.
Eki Görüntüle 840945

CAPTCHA kaldırılmaz , günümüzde siteleri yavaşlatmak için her gün yüzlerce bot atıyorlar CAPTCHA bunu engellemek için tasarlanan bir sistem. Hiçbir uzantı yazılım bunu engelleyemez.
 
ReCAPTCHA kaldırılmaz , günümüzde siteleri yavaşlatmak için her gün yüzlerce bot atıyorlar RaCapthca bunu engellemek için tasarlanan bir sistem. Hiçbir uzantı yazılım bunu engelleyemez.
Hocam, illegal platformlarda belirli bir ücret karşılığında method satın alıp bunu ortadan kaldırabiliyoruz. Ne kadar güvenilir?
 

Geri
Yukarı