Hocam direk Türkiye'den satın alsanız daha mantıklı olur. Çünkü kargosu margosu en az 4000 TL'yi bulur ve ben zaten bu cihazı 3800 TL'ye Türkiye'den satın aldım. Şu anda da 4200 TL'ye satan yerler görebilirsiniz.(distribütör garantili.) Hem oradan gelirse garantisi 1 yıl olacak ama buradan gelirse 2 yıl olacak bunuda göz önünde bulundurmanızda fayda var.Merhaba, arkadaşım Amerika'da yaşıyor ve Target'ten Xbox Series S alıp bana kargolayacak. 300 dolarlık bir ürünün bana malolan gümrük maliyeti ne kadar olur?
Eklemeyi unutmuşum xbox hediye olarak gelecek. Vergiler en fazla 1500 lira filan gelir diye düşünüyorum.Hocam direk Türkiye'den satın alsanız daha mantıklı olur. Çünkü kargosu margosu en az 4000 TL'yi bulur ve ben zaten bu cihazı 3800 TL'ye Türkiye'den satın aldım. Şu anda da 4200 TL'ye satan yerler görebilirsiniz.(distribütör garantili.) Hem oradan gelirse garantisi 1 yıl olacak ama buradan gelirse 2 yıl olacak bunuda göz önünde bulundurmanızda fayda var.
Evet hocam 1000-1500 lira arası olur size maliyeti ortalama.Eklemeyi unutmuşum xbox hediye olarak gelecek. Vergiler en fazla 1500 lira filan gelir diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.