Tarife değişikliğinde fatura yansır mı?

Hocam bilmiyorum aslında ben cuma 18.00 gibi yaptım ve salı gününe kadar kargoya verilmedi baktım böyle olmayacak o günde dışarı çıkıyordum bari bayiden halledeyim dedim Turkcell'i arayıp başvuruyu iptal edip bayiden yaptım ve 2 gün içinde hattım açıldı bence her türlü en sağlıklısı bayiden yapmak.

Bizim burada bayi yok işte sıkıntı.

Herhangi bir bayi oluyor mu?

Bizim burada bayi yok işte sıkıntı.

Herhangi bir bayi oluyor mu?

Hayır Turkcell bayisi olması gerekiyor hocam Turkcell Pasaj'ı arayın onlar yardımcı oluyorlar o konuda aciliyet talebi açıyorlar ama ne kadar işe yarar bilmem ayrıca Turkcell'in uygulamasında en yakın Turkcell'i gösteriyor göz atabilirsiniz bu arada bende böyle oldu diye sizde aynısı olacak diye bir şey yok belki de sizinki yarın sabah elinizde olacak.

Hayır Turkcell bayisi olması gerekiyor hocam Turkcell Pasaj'ı arayın onlar yardımcı oluyorlar o konuda aciliyet talebi açıyorlar ama ne kadar işe yarar bilmem ayrıca Turkcell'in uygulamasında en yakın Turkcell'i gösteriyor göz atabilirsiniz bu arada bende böyle oldu diye sizde aynısı olacak diye bir şey yok belki de sizinki yarın sabah elinizde olacak.

Bir de hocam Turkcell bayisini hattı taşırken belirtiyor muyuz yoksa bayilerden herhangi biri olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı