Tarih adında bir kategori gelse güzel olmaz mı?

Tarih bölümü açılsın mı ?

• Oy verenlerin toplamı
    286
Belki tarihle ilgilenen birisi bu forumda böyle konuları görünce gelip cevap yazmak isteyecek, foruma üye olacak, ama mesaj yazamayacak. Mantıklı değil bence.

Sehven hayır seçeneğini işaretledim. Şık değiştirme kapalı olduğu için öyle kaldı. Açılmasından yanayım. Ayrıca bloglar bölümünde tarih bölümü zaten var:

Bloglar bölümünde olabiliyorsa forumda kategori olarak da açılabilir. Okumaktan zevk alırım ve çok güzel olur.

Düzenleme: Bu mesajdan sadece saniyeler sonra şık değiştirme seçeneği geldi ve değiştirdim. Teşekkürler.

Tarihi ve siyaseti birbirinden ayrı düşünemeyiz, birbirinden ayrı değerlendiremeyiz. İçinde siyaset olmayan tarih mi var ?
Objektif yaklaşırsak neden olmasın ? Tarih gerçekleri söyler A partisi şunu B partisi şunu dedi diye tarih değişmez.

Ben çok Blog bölümüne bakan biri değilim hocam ve Sosyal bölümü kadar hoşuma gitmiyor. Blog bölümü. Bence sosyal bölümüne de getirilmeli. Destekleyen çok fazla kişi var. @Recep Baltaş @Ali Güngör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…