Tarih adında bir kategori gelse güzel olmaz mı?

Tarih bölümü açılsın mı ?

• Oy verenlerin toplamı
    286
Bu bölüm biraz daha sıkıntılı bir bölüm. Doğru bilginin paylaşılması için mantıklı olabilir. Hem de yanlış bilginin yayılımı biraz daha azalır, 500 mesaj atmış birinin mantıklı davranacağını düşünüyorum.
Belki tarihle ilgilenen birisi bu forumda böyle konuları görünce gelip cevap yazmak isteyecek, foruma üye olacak, ama mesaj yazamayacak. Mantıklı değil bence.

Sehven hayır seçeneğini işaretledim. Şık değiştirme kapalı olduğu için öyle kaldı. Açılmasından yanayım. Ayrıca bloglar bölümünde tarih bölümü zaten var:

Bloglar bölümünde olabiliyorsa forumda kategori olarak da açılabilir. Okumaktan zevk alırım ve çok güzel olur.

Düzenleme: Bu mesajdan sadece saniyeler sonra şık değiştirme seçeneği geldi ve değiştirdim. Teşekkürler.

Sehven hayır seçeneğini işaretledim. Şık değiştirme kapalı olduğu için öyle kaldı. Açılmasından yanayım. Ayrıca bloglar bölümünde tarih bölümü zaten var:

Bloglar bölümünde olabiliyorsa forumda kategori olarak da açılabilir. Okumaktan zevk alırım ve çok güzel olur.
Ben çok Blog bölümüne bakan biri değilim hocam ve Sosyal bölümü kadar hoşuma gitmiyor. Blog bölümü. Bence sosyal bölümüne de getirilmeli. Destekleyen çok fazla kişi var. @Recep Baltaş @Ali Güngör

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı