Tarih kanalı açmak mantıklı mı?

Aylık 5-10 milyon izlensem mesela ne kadar para kazanabilirim? Tam bir değeri yok biliyorum ama ortalama izlenme süresi ile hesaplanabilir.
Dostum çok büyük konuşmak istemem de,YouTube’da gençlere hitap eden adam akıllı tek Yusuf kayaalp var.Onunda videoları 300 taş çatlasın 500 bin izleniyor.O kadar yükseklere uçma derim,başlayacaksan da yavaş yavaş.

Dostum çok büyük konuşmak istemem de, YouTube'da gençlere hitap eden adamakıllı tek Yusuf kayaalp var. Onunda videoları 300 taş çatlasın 500 bin izleniyor. O kadar yükseklere uçma derim, başlayacaksan da yavaş yavaş.

Zaten asıl paralar sponsorluklarda dönüyor tarih kanalları ne kadar sponsor alıyor bilmiyorum ama.

Dostum çok büyük konuşmak istemem de,YouTube’da gençlere hitap eden adam akıllı tek Yusuf kayaalp var.Onunda videoları 300 taş çatlasın 500 bin izleniyor.O kadar yükseklere uçma derim,başlayacaksan da yavaş yavaş.
İlgi çekici kapak fotoğrafları ve çapraz platform ile bu işin hallolacağını düşünüyorum. Dediğiniz bir noktada doğru. Algoritma başlarda kanalı tam tanıyamadığı için yeteri kadar önerme vermiyor. Ama kanal oturduktan sonra gerisi gelir :)

Zaten asıl paralar sponsorluklarda dönüyor tarih kanalları ne kadar sponsor alıyor bilmiyorum ama.

Alıyor hocam Yusuf kayaalp nasıl oluyordu video çekme motivasyonu buluyor sanıyorsunuz.

İlgi çekici kapak fotoğrafları ve çapraz platform ile bu işin hallolacağını düşünüyorum. Dediğiniz bir noktada doğru. Algoritma başlarda kanalı tam tanıyamadığı için yeteri kadar önerme vermiyor. Ama kanal oturduktan sonra gerisi gelir :)

Hocam kanalın ismini verinde ilk izleyicilerin biz olalım.

Başlangıç kanalı olacağı için eminim hayal ettiğiniz izlenmeler gerçekleşmeyecek fakat zaman gösterecek neler olacağını.Umarım haksız çıkarım da iyi izlenirsiniz.Arkadaşın da dediği gibi kanalın ismini verin de yükleyince izleyelim videoları.

Hocam güzel eğlenceli animasyonlarla biraz da espri ile yaparsanız tutabilir yoksa şimdiki nesil sıkıcı uzun anlatımlara bakmaz bile ya da Shorts olarak garip olayları kısa kısa anlatabilirsiniz misal Halil i. Göker gibi.

Hocam güzel eğlenceli animasyonlarla biraz da espri ile yaparsanız tutabilir yoksa şimdiki nesil sıkıcı uzun anlatımlara bakmaz bile ya da Shorts olarak garip olayları kısa kısa anlatabilirsiniz misal Halil'i. Göker gibi.

Haklısınız yeni nesil ortamda satabileceği bilgileri daha çok seviyor yani Reels gibi şeyler atabilirsiniz hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı