Tarih TYT-AYT farkı nedir?

Hocam limit Türkçe soru bankası kapağında yanlış hatırlamıyorsam origami vardı, müthiş bir kitaptır dilbilgisi adına. Dilbilginizi üst seviyeye çıkarır. Bunun dışında edebiyat için post-it’leri gözünüzün içine sokmanızı tavsiye ederim. Başarılar.

Ne demek ben teşekkür ederim. TYT felsefeye çalışmanız yeterlidir. Ayt felsefeye çalışmanız gerek yok. Eğer istediğiniz bölüm sözel değilse ayt felsefeye çalışmanıza gerek yok

Çok teşekkür ederim hocam.
Ne demek ben teşekkür ederim. TYT felsefeye çalışmanız yeterlidir. Ayt felsefeye çalışmanız gerek yok. Eğer istediğiniz bölüm sözel değilse ayt felsefeye çalışmanıza gerek yok
Hayır hocam ALLAH korusun işler yolunda gitmezse Sözel çözmeyeceğim AYT'de. Ama Tarih konusunda kafam karışık. Ben yeni KPSS sınavından çıktım şimdi onca dersten zaman ayırıp 100 video izlememe gerek var mı TYT-AYT Tarih için?

Bakın sınavlarda ben de dahil genel olarak çoğumuz bir şeyde hata yapıyoruz. Tarih derya deniz ders evet doğru ama 100 video tarihten izlese diğer derslere zaman çok zor kalır. Bir daha izlemenizi önermem aldığınız notları tekrar etmeniz yeterli olacaktır. Sizin istediğiniz bölüm nedir

Valla benim hedeflerimi açıkça dillendirdiğimde gerçekleşmeyeceğine dair bir ritüelim var. Üstü kapalı olarak; bürokrasi için en 5 üniversiteden birine yerleşme gibi bir hedefim var diyebilirim.

Hayır hocam, sınava çalışırken öncelik ana eksiğiniz. Yeterli zaman bulabilirseniz ya da aralara çerezlik olarak tarihi atabilirsiniz. Yalnız KPSS tarih ile üniversite sınavı tarihi ne kadar uyuşuyor karşılaştırın. Tarih derin bir derstir eksik konu kalmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…