Tarih ve bilgi sayfası için isim önerisi

AslanOnbir

Kilopat
Bu iki başlığın birleştiği bir sayfa açıyorum. "tarihglobal" diye isim seçtim ama kararsız kaldım. Sizce orijinal mi? Orijinal isim önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Sizce "tarihfacts" ismi nasıl
Samimi söylemem gerekirse bunu da beğenemdim. :D 2 anahtar kelimeyi birleştirip yeni bir kelime oluşturmayı deneyin. Bu iki kelimenin teması birbirinden çok uzak olmasın. Misal: Tarih ve internetten oluşan DijitalBilgi ismi. Ya da AntikBilgiler gibi.. Biraz değişik kelimeler bulmaya çalışın. Mesela Psikopat gibi kelimelerden doğan Technopat ismi gibi..

Samimi söylemem gerekirse bunu da beğenemdim. :D 2 anahtar kelimeyi birleştirip yeni bir kelime oluşturmayı deneyin. Bu iki kelimenin teması birbirinden çok uzak olmasın. Misal: Tarih ve internetten oluşan DijitalBilgi ismi. Ya da AntikBilgiler gibi.. Biraz değişik kelimeler bulmaya çalışın. Mesela Psikopat gibi kelimelerden doğan Technopat ismi gibi..

Aklıma çok güzel bir isim ve slogan geldi. İsim "tarihnetwork" sloganı ise "Tarih'in İnternet (ya da ağ) Uzantısı!" şeklinde. Nasıl sizce ? Ben çok orjinal buldum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı