Tarihi geçmiş döner yenir mi?

Sucuk çok baharatlı hocam, bence vermeyin. İlla verecekseniz haşlama tavuk veya et verin. Benim kediye ben öyle yapıyorum. Her gün tavuk yiyorum haşlanmış, kedi de tabii dur desen durmaz sus desen susmaz. Zararı olmadığı için veriyorum biraz ona da. Ama çok verirseniz alışıyor ve mamasını yemiyor.
Papara falan kullanıyor isen, at şuraya No eldeki parayı atayım bari.

Tarihi geçmiş etin şakası olmaz. Kokusu ve rengi tuhafsa hiç o topa girmeyin. Hastanelik olabilirsiniz.

Asıl üzücü olan benden daha da heyecanlı olan bu arkadaş. Yiyemeyeceğini bilse dahi yemek yaparken biraz heyecanlanıyor. 🥰
Eki Görüntüle 1495346

Benim için fark etmez ben her türlü yerim der gibi bakıyor :D

Köpek bakımı zor mu evde beyler ben de böyle çok tüylü olmayacak şekilde boyut olarak çok büyümeyenlerden almak istiyorum da aylık gideri bakımı nasıl oluyor.

Papara falan kullanıyor isen, at şuraya No eldeki parayı atayım bari.
Niye hocam?
Köpek bakımı zor mu evde beyler ben de böyle çok tüylü olmayacak şekilde boyut olarak çok büyümeyenlerden almak istiyorum da aylık gideri bakımı nasıl oluyor.
Hiç bilmiyorum ama çok tüy döküyor bu arkadaş, ismi Lila ve dişi.

Ek olarak günde 3 kere yürüyüşe gidiyoruz, eve tuvaletini yapmıyor. Eğitimli o konuda. Mama fiyatları pahalı, tüm veteriner masrafları bittikten sonra sadece mama masrafı var. Eğer büyük bir köpek alacaksan böyle kangal gibi falan onların aylık gideri binlerce lira oluyor. Çünkü o tarz köpeklerin et yemesi gerekiyor.

Niye hocam?

Ek olarak günde 3 kere yürüyüşe gidiyoruz, eve tuvaletini yapmıyor. Eğitimli o konuda. Mama fiyatları pahalı, tüm veteriner masrafları bittikten sonra sadece mama masrafı var. Eğer büyük bir köpek alacaksan böyle kangal gibi falan onların aylık gideri binlerce lira oluyor. Çünkü o tarz köpeklerin et yemesi gerekiyor.
Hocam para yok ise soyleyelim size bi tane. Hastanelik, mide yıkamaya değmez.

Niye hocam?

Lila çok tatlıymış gerçekten umarım çok uzun yıllar güzel anılar biriktirirsiniz.

Lila çok tatlıymış gerçekten umarım çok uzun yıllar güzel anılar biriktirirsiniz.
İnşallah hocam, daha 2 yaşında. Ablamların çocuğu ama bende çocuğum gibi seviyorum onu çünkü o da beni öyle seviyor. 🥰 İlk başlarda geceleri evde dolaşırken bana havlıyordu, lambayı açıp kendimi koklatınca tanıyıp özür amaçlı gelip kendini sevdiriyordu. 😃

Benim evimde Fıstık diye bir kedim var, 4 yaşında kendisi. Kedi-köpek ilişkisi gibi ilişkimiz var ama bazen de çok iyiyiz. Kedileri bilirsiniz biraz şeydir yani o isterse sevdirir istemezse sadece mama için gelir. 😃

Technopat Haberler

Geri
Yukarı