Sosla tarihi geçmiş ürün aynı şey değil ki.Valla hocam geçen dolapta bulduğum bütün sosları makarnaya döktüm, tadı güzeldi vallahi. Bir şey olmadı. 7-8 civarı sos vardı.
Sosla tarihi geçmiş ürün aynı şey değil ki.Valla hocam geçen dolapta bulduğum bütün sosları makarnaya döktüm, tadı güzeldi vallahi. Bir şey olmadı. 7-8 civarı sos vardı.
Hocam, ayıptır sorması en son ne zaman alışverişe gittiniz?Salmonella olaylarını biliyorum, hatta tavuk hazırlarken çok dikkat ederim o işe. Çöpe döktüm hepsini agalar. Bide nugget buldum, kutu şişmiş. Sanırım bu da yenmez.
Eki Görüntüle 1495337
Tarihi geçmemiş olsa bile şişmiş paketleri yemek iyi bir şey değil. Bir de bunun 3 hafta geçmiş.Salmonella olaylarını biliyorum, hatta tavuk hazırlarken çok dikkat ederim o işe. Çöpe döktüm hepsini agalar. Bide nugget buldum, kutu şişmiş. Sanırım bu da yenmez.
Eki Görüntüle 1495337
Bunun tarihi daha da eski. 10 liralık şey için ölmeye değmez.Salmonella olaylarını biliyorum, hatta tavuk hazırlarken çok dikkat ederim o işe. Çöpe döktüm hepsini agalar. Bide nugget buldum, kutu şişmiş. Sanırım bu da yenmez.
Eki Görüntüle 1495337
Şakaydi be.Parası azdır belki hocam, döner 30 lira olmuş.
Yukarıda yazdım, ev benim değil.Hocam, ayıptır sorması en son ne zaman alışverişe gittiniz?
Hepsinin tüketim tarihi geçmiş![]()
Yok be hocam, şimdi açarım Trendyol Marketi söylerim bir şeyler. Gerçi tadı nasılmış diye bi 20 gram yedim paketten, bir şey olmaz herhalde.Herkes 1 TL koysun arkadaşa döner söyleyelim.
Salmonella olaylarını biliyorum, hatta tavuk hazırlarken çok dikkat ederim o işe. Çöpe döktüm hepsini. Bir de nugget buldum, kutu şişmiş. Sanırım bu da yenmez.
Eki Görüntüle 1495337
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.