Tarihi geçmiş supplement kullanılır mı?

Ekincan12

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Elimde pre, BCAA, arjinin ve glutamin var ve hepsinin tarihi geçmiş. Glutamin ve BCAA 5 ay, arginin 7 ay ve pre 4 ay.
Markası HIQ. Herhangi bir sorunu yok gibi görünüyor BCAA da biraz topaklanma var diğerlerinde yok. Sizce kullanılır mı?
Çöpe atmakta istemiyorum.

Merhaba. Elimde pre, BCAA, arjinin ve glutamin var ve hepsinin tarihi geçmiş. Glutamin ve BCAA 5 ay, arginin 7 ay ve pre 4 ay.
Markası HIQ. Herhangi bir sorunu yok gibi görünüyor BCAA da biraz topaklanma var diğerlerinde yok. Sizce kullanılır mı?
ek olarak multivitamin ve omega 3 de var ve onlarında tarihleri geçmiş

Sence kullanılır mı?
yapma hocam yanarız

Uygun saklama koşullarında saklandıysa son kullanma tarihi 1.5 yıl geçene kadar kullanılabiliyor

Ek olarak multivitamin ve Omega 3 de var ve onların da tarihleri geçmiş.

Yapma hocam yanarız.

Arkadaş bunu yazmış.

Zehirlenmek istiyorsan neden kullanılmasın.

Topaklanma zaten normal tarihi geçmeden de topaklanma yapıyor şekerden dolayı oluyor o. Pre workout kullanıyorum her antrenman kullanmadığım için sadece ihtiyaç duyduğumda kullandığım için hemen bitmiyor. Topaklanmış halde aylardır kullanıyorum bir problem yok. Dediğim gibi son kullanma tarihi geçeli 1 1.5 civarına kadar kullanmakta sorun yok diye biliyorum ama tercih sizin tabiki.

Uygun saklama koşullarında saklandıysa son kullanma tarihi 1.5 yıl geçene kadar kullanılabiliyor

Hocam supplementlerin tarihi geçmemişleri bile günümüzde tartışma konusu bence kullanmayın derim. Sağlığınızdan önemli değil diye düşünüyorum.

Arkadaş bunu yazmış.

Ya da boş ver hocam atayım çöpe. Aksiyona gerek yok olmadı yenisini alırım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı