Tasarım için tavsiyeleriniz nelerdir ?

İsmail Budak

Hectopat
Katılım
20 Temmuz 2014
Mesajlar
130
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar tasarımım resimde göründügü gibidir. Neler ekleyebilirim ? Açıklayıcı bir dilde yazarsanız sevinirim çünkü tasarım konusunda çok yeniyim :)

Not;Tasarım için ''Dreamweaver CS6'' kullanıyorum :)
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 644
Tasarımınız güzel olmuş.Yalnız kodlama bilginizi belirtmemişsiniz jquery biliyorsanız sitenize animasyonlar ekleyebilirsiniz
 
maalesef bilgim yok dreamweaver ile yaptım bu tasarımı. Ve şuanda siteye admin paneli yapmak için araştırma yapmaya çalışıyorum çünkü bu sayfada resimler videolar paylaşmak istiyorum :)
 
Şimdi ilk olarak şunu belirtmeliyim ki eğer sadece kod kullanarak siteye şekil vermek ve güzel gözükmesini sağlamak istiyorsan dreamweaver ile bu işi yapabilir çünkü bu program bir kodlama programıdır. Ben önce görsel olarak tasarım yapıp sonra bu görselleri kod ile destekleyip bir tasarım çıkarmak istiyorum diyorsan Adobe Photoshop veya Adobe Illustrator veya Adobe Fireworks kullanabilir ve tasarımını çizebilirsin. Sonra bu tasarımı yeterli kod bilgin var ise kodlayıp çok hoş işler yapabilirsin.
 
Aslında tasarım işini hallettim istedigim tasarımı yaptım( resimde görünen ilk aşamalarıydı) herşeyim hazır bu işlerde yeni oldugum için free hosting ve domain aldım .tk uznatılı ama bu tasarımı siteye attıktan sonra nasıl paylaşım yapacak fotograf yazı ve video paylaşacam ? Bunun ile bir bilgisi olan var ise yardımcı olursa çok sevinirim :)
 
Merhapa böyle birşey yapmak için kod bilginizin iyi olması şart ama Wordpress,Joomla gibi cms sitemi kullanırsanız işiniz çok daha kolay olur. İyi günler
 
Hop diye bir anda admin panel yapamasın! Dreamweaver geçmeden önce HTML, CSS videoları seyret, ön bilgi kazandıktan sonra Dreamweaver da çalışmalar yap. Çok fazla kaynak var, zorlanacağını zannetmiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı