Tasarım Programları ve Oyun için Dizüstü Önerisi

• Konuyu başlatan acynn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 0
  • Görüntüleme 560

acynn

Hectopat
Daha fazla  
Adobe illustrator, corel draw, cs6 gibi tasarım programlarını rahatlıkla kullanabileceğim ve aynı zaman yüksek grafikli oyunlarda da beni üzmesini istemediğim bir dizüstü bakıyorum. MSI veya Alienware 17 gibi ürünlere baktım ama bilgim olmadığından dolayı bir seçim yapamadım malesef. Bu ürünlere eşdeğer önerebileceğiniz ürünler varsa avantajlarını ve dezavantajlarını yazarak beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Ayrıca bu baktığım ürünlerle alakalı da yorumlarınız varsa beni aydınlatmanızı istiyorum.

Tasarım programları olarak sadece onları kullanmayacağım ama genel olarak bunları birlikte açtığımda beni krize sokmaması çok gerekli. Şu an HP envy 17 kullanıcısıyım ancak pek memnun olduğum söylenemez. Fiyat aralığım 8-10 bin arası. Ve istediğim ilk özellik 17.3 inç veya daha büyük ekrana sahip olması bu yüzden mac düşünmüyorum. Tekrardan yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı