Tasarım ve animasyon için Mac vs PC

her gün yaklaşık 5kg taşımış olacağım. çok kararsız kaldım
Hocam Mac almayın en kötü gidin Asus'un taş gibi laptopları var onları alın. Mac'e crack yükleyemezsin ve iş için olan programların çoğu dolar bazlı aşırı pahalıya satılıyor. Bende para bol kardeşim her türlü programa basarım parayı diyorsan mac al.

Bir 4070'in yapabildiklerini yapabilen Mac'in ucuz olduğunu mu sanıyorsun?
Değil. Arkadaş taşınabilir istemese 4070 önerebilirdim aslında ama taşınabilirlik konusu gelince Mac rakipsiz oluyor. Hani kocaman kasayı ve monitörü taşıyamazsınız.
Mac'te tüm uygulamalar 3D modelleme içinde uygun mudur peki
Genellikle uygun oluyor.
Hocam Mac almayın en kötü gidin Asus'un taş gibi laptopları var onları alın. Mac'e crack yükleyemezsin ve iş için olan programların çoğu dolar bazlı aşırı pahalıya satılıyor. Bende para bol kardeşim her türlü programa basarım parayı diyorsan mac al.
Bu programlarda M2 çip performansı verecek gaming laptop ucuz da değil. Bu arada konu taşınabilirlik olunca gaming laptop son tercihiniz olsun. Pili en fazla 2 saat götürüyor.

Hocam sadece 4070 olarak bakmak yanlış burada M.2 gibi bir güçte söz konusu
M.2 dediğiniz sadece bir disk. Her cihazda var. Burada önemli olan parçalar GPU ve CPU. Gerisi önemli değil.

Değil. Arkadaş taşınabilir istemese 4070 önerebilirdim aslında ama taşınabilirlik konusu gelince Mac rakipsiz oluyor. Hani kocaman kasayı ve monitörü taşıyamazsınız.

Genellikle uygun oluyor.

Bu programlarda M2 çip performansı verecek gaming laptop ucuz da değil. Bu arada konu taşınabilirlik olunca gaming laptop son tercihiniz olsun. Pili en fazla 2 saat götürüyor.
Laptop?

Hocam Mac almayın en kötü gidin ASUS'un taş gibi laptopları var onları alın. Mac'e crack yükleyemezsin ve iş için olan programların çoğu dolar bazlı aşırı pahalıya satılıyor. Bende para bol kardeşim her türlü programa basarım parayı diyorsan Mac al.

Crack e sonuna kadar karşıyım o programlar öğrenci kapsamında birkaç yıl ücretsiz kullanmayı sağlıyor.

M.2 dediğiniz sadece bir disk. Her cihazda var. Burada önemli olan parçalar GPU ve CPU. Gerisi önemli değil.

Laptop?
m2 yazdım ama otomatik düzeltti hocam. appleın silikon işlemcilerinden bahsediyorum disk değil o

Technopat Haberler

Geri
Yukarı