Taşınabilir 1 TB HDD önerisi

Beyler 3 seçenek var.

Toshiba USB 3.2 diğer 3.0 bunun çok farkı olur mu aktarım esnasında? Ayrıca bilgisayarın da 3.2 USB'si olmalı değil mi? Yoksa HDD 3.2 olsa bile bilgisayarda 3.2 desteği yoksa tam verim vermez diye biliyorum.

@Yener K. Üstat sen de bakar mısın müsaitsen. Senin de fikrini almak istiyorum.

WD derim fiyat bakımından. Samsung ve WD kullandım gayet memnunum açıkçası.

Uzun zamandır WD kullanıyorum. Memnunum.

Desenize tavsiye etmediğiniz markaya yükselmişim ben de. Yorumları da gayet iyiydi ne dersiniz?

Bir kere donanım haberlerinde Toshiba SSD'lerde Firmware update yapmayınca SSD ömrünü bitiren bir hataya sebep olduğunu görmüştüm, bu da bende ön yargı oluşturdu. Şahsen ben tercih etmem, almayın demedim ben tavsiye etmem dedim böyle şeyler benim için önemli.
Seagate te sorun yaşayan arkadaş varmış mesela o da ona ön yargılı :)
4 yıldır kullandığım Seagate ürüne ait test sonucu daha az önce yaptım
14.1 GB'lik film dosyasını 2 dakika 7 saniye gibi bir sürede kopyaladı. Tavsiye istedin ben de kendi kullandığım üründen yola çıkarak tavsiyede bulundum. Toshiba'yı da karalamadım sadece tavsiye etmem dedim ama alaycı bir ifadeyle cevap verince sebebini söyledim. Haberi bulabilirsem paylaşacağım.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    21,8 KB · Görüntüleme: 162
  • Aasdasddsız.png
    Aasdasddsız.png
    8,6 KB · Görüntüleme: 163
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı