Taşınabilir diske oyun yüklenebilir mi?

Bütçe
2800

Ascendant

Picopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
seagate
Anakart
msi b450 m
Arkadaşlar merhaba. Ben bu taşınabilir hard diski:
SEAGATE Expansion 2.5" 1 TB STKM1000400 Harici Hard Disk Siyah
Veya bunun 2 TB'lık olan:
SEAGATE One Touch with Password 2 TB Harici Disk Siyah STKY2000400
Bunu almak istiyorum ancak bunlara oyun ve genel aileyle ilgi dosyaları koyacağım çoğunluk oyun galiba okuma yazma hızları 400 MB'a yakın oyunlarda bir sıkıntı çıkartır mı yani? En iyisini göze alarak yorum yapmanızı istiyorum. RDR 2 bile olabilir okuma yazma hızının 400 olduğuna hiç emin değilim bu arada bunu da belirteyim çünkü haftaya kadar belki almaya gideceğim. Veya da bunu alma buna yakın fiyatta güvenilir orijinal ürün olan bu var dediğiniz bir şey varsa da iletirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Ben bu taşınabilir hard diski:
SEAGATE Expansion 2.5" 1 TB STKM1000400 Harici Hard Disk Siyah
Veya bunun 2 TB'lık olan:
SEAGATE One Touch with Password 2 TB Harici Disk Siyah STKY2000400
Bunu almak istiyorum ancak bunlara oyun ve genel aileyle ilgi dosyaları koyacağım çoğunluk oyun galiba okuma yazma hızları 400 MB'a yakın oyunlarda bir sıkıntı çıkartır mı yani? En iyisini göze alarak yorum yapmanızı istiyorum. RDR 2 bile olabilir okuma yazma hızının 400 olduğuna hiç emin değilim bu arada bunu da belirteyim çünkü haftaya kadar belki almaya gideceğim. Veya da bunu alma buna yakın fiyatta güvenilir orijinal ürün olan bu var dediğiniz bir şey varsa da iletirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. :)
Eğer usb 3.0 ise harici kablo ce bilgisayarınız, çok büyük bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Eğer USB 3.0 ise harici kablo CE bilgisayarınız, çok büyük bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

RDR2'yi nasıl taşıyacaksın, Steam gerekmiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ssd almanız daha sağlıklı olacaktır sallantı olursa, hasar darbe alırsa harddisk perte çıkıyor.
hep sabit bir yerde duracak. kasamın üstünde kasamda, L masanın tam orta kısımlarında erişmesi kolay olmayan bir yerde belki sabitlerim bir yere daha almadım alınca bir bakacağım nasıl kolay oluyorsa öyle yaparım

Ayrıca 400 mb/sn veri hızına ulaşamaz HDD'ler hocam. O sondaki 400 model numarasından ibaret yazma hızı bilgisi olarak algılanmasın.

Yine de alacaksanız Amazon'un kendisi satıyor oradan alın hiç değilse bir problem olursa direkt değişim oluyor.

vatandada aynısı var oradan gördüm

RDR2'yi nasıl taşıyacaksın, Steam gerekmiyor mu?

Normal RDR 2'yi hangi diske kurulsun diye seçim ekranındayken o hard diski seçeceğim?

Dosya Ekleri

• 1720912621035.png
    1720912621035.png
    20,4 KB · Görüntüleme: 19
  • 1720912943416.png
    1720912943416.png
    26,2 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı