Taşınabilir diskimdeki çok önemli dosyaları kaybettim

kavra2

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Elektrik - Elektronik
-Adli bir durum için kamera görüntülerini almam gerekiyordu ve taşınabilir diskimi kayıt cihazına takıp bana lazım olan saatleri diske yedekledim. Ama eve geldiğimde disk dvr-video ismini almıştı ve içindeki çok çok önemli dosya ve fotoğraflarım silinmişti. Bunun bir çaresi çözümü var mıdır? İnanılmaz derecede önemli ve mühim: S

Konuyu tam açıklıyamadım sanırım.Kayıt cihazından belli saat aralıklarını kendime almam gerekiyordu polise gidip şikayetçi olmak için.Bunu almak içinde kullandığım 2TB'lik taşınabilir diskimi kullandım.

Diskin ismi DVR-Video ismini aldı ve içinde yaklaşık 1TB'a yakın dosya ve fotoğrafım kayboldu.Sadece kayıt cihazından aldığım dosyalar var taşınabilir diskte.

@@ItsAllGoodman

Eraseus adlı yazılımı deneyebilirsin.
Yazılım silinen dosyaları buldu ama Trial mod ile kurtarmıyor,70$ bir fiyat etiketi var bunu daha düşük bir ücret ile yada ücretsiz kurtarabilceğim bir program varmıdır ? Yoksa mecburen 1 Aylık 70$ vereceğim.

Birde ne kadar güvenilir ve sorunsuz bir program bu.Kur farkı nedeni ile Türkiye'de hiçte azımsanamıyacak bir miktar vereceğim 1 aylık için.

Son düzenleme:
Recuva veya EaseUS Data Recovery adlı yazılımları dener misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…