Taşınabilir diskimdeki çok önemli dosyaları kaybettim

kavra2

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Elektrik - Elektronik
-Adli bir durum için kamera görüntülerini almam gerekiyordu ve taşınabilir diskimi kayıt cihazına takıp bana lazım olan saatleri diske yedekledim. Ama eve geldiğimde disk dvr-video ismini almıştı ve içindeki çok çok önemli dosya ve fotoğraflarım silinmişti. Bunun bir çaresi çözümü var mıdır? İnanılmaz derecede önemli ve mühim: S

Konuyu tam açıklıyamadım sanırım.Kayıt cihazından belli saat aralıklarını kendime almam gerekiyordu polise gidip şikayetçi olmak için.Bunu almak içinde kullandığım 2TB'lik taşınabilir diskimi kullandım.

Diskin ismi DVR-Video ismini aldı ve içinde yaklaşık 1TB'a yakın dosya ve fotoğrafım kayboldu.Sadece kayıt cihazından aldığım dosyalar var taşınabilir diskte.

@@ItsAllGoodman

Eraseus adlı yazılımı deneyebilirsin.
Yazılım silinen dosyaları buldu ama Trial mod ile kurtarmıyor,70$ bir fiyat etiketi var bunu daha düşük bir ücret ile yada ücretsiz kurtarabilceğim bir program varmıdır ? Yoksa mecburen 1 Aylık 70$ vereceğim.

Birde ne kadar güvenilir ve sorunsuz bir program bu.Kur farkı nedeni ile Türkiye'de hiçte azımsanamıyacak bir miktar vereceğim 1 aylık için.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı