Taşınabilir dizüstü bilgisayar önerisi

afacanc38

Kilopat
Makaleler
5
Böyle bir bütçem olsa direkt bunu alırdım. Favorilerimde ekli, her gördüğümde imrenerek bakıyorum.

Seçtiğiniz laptoplar office programları için çok fazla. 10-20k arası 16 gb ram 512 gb ssd olan bi model yeter de artar.
Katılıyorum. 14 inch güzel bir model 20 binin altında da var.

Seçtiğiniz laptoplar office programları için çok fazla. 10-20k arası 16 gb ram 512 gb ssd olan bi model yeter de artar.
Uzun ömürlü bir şey arıyoruz, fakat haklı olabilirsiniz. Ablamın kendi araştırdıkları laptoplardı. Açıkçası donanımdan fazla anlamıyorum. Zaten fiyatı görünce bi duraksamadım değil.

Son düzenleme:
Uzun ömürlü bir şey arıyoruz, fakat haklı olabilirsiniz. Ablamın kendi araştırdıkları laptoplardı. Açıkçası donanımdan fazla anlamıyorum.
Biraz daha istekleri detaylandırırsanız daha isabetli modeller önerebiliriz. Mesela ekran boyutu 14 inç veya daha küçük olması şart mı? Ekranı OLED ister mi yoksa IPS yeterli mi? Yoga'da OLED panel var ama fiyatı fazlasıyla yükselten bir etken. Ekran dokunmatik istiyor mu? Gibi gibi...

Biraz daha istekleri detaylandırırsanız daha isabetli modeller önerebiliriz. Mesela ekran boyutu 14 inç veya daha küçük olması şart mı? Ekranı OLED ister mi yoksa IPS yeterli mi? Yoga'da OLED panel var ama fiyatı fazlasıyla yükselten bir etken. Ekran dokunmatik istiyor mu? Gibi gibi...
Ablamla şimdi konuştum ve kendisi için hafifliğin önemli olduğunu, IPS'in yeterli olacağını, dokunmatik ekran olursa iyi olacağını fakat fazla önemli olmadığını söyledi.

Bir süre offline olacağım. Dönünce bakıp birkaç model önereceğim.

20 binin altına yukarıda attığım Thinkbook gayet iyi olur bence. Thinkbook kalitesi yüksek bir seridir. 1.4 kg'miş ağırlığı. Gerçekten çok hafif. İşlemcisi de iyi. Panel IPS ancak renk kalitesi bir tık düşük.

Bu modelde ise panel daha kaliteli muhtemelen, %100 srgb özelliği varmış. 2k çözünürlük 13 inç bir modelde gerekli mi tartışılır.

@afacanc38

Son düzenleme:
Bir süre offline olacağım. Dönünce bakıp birkaç model önereceğim.

20 binin altına yukarıda attığım Thinkbook gayet iyi olur bence. Thinkbook kalitesi yüksek bir seridir. 1.4 kg'miş ağırlığı. Gerçekten çok hafif. İşlemcisi de iyi. Panel IPS ancak renk kalitesi bir tık düşük.

Bu modelde ise panel daha kaliteli muhtemelen, %100 srgb özelliği varmış. 2k çözünürlük 13 inç bir modelde gerekli mi tartışılır.

@afacanc38
Şu an o ikisi arasında kaldık. Panel için değer mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı