Taşınabilir hard diske macOS kurmak

mustafak01

Megapat
Daha fazla  
RAM
8GB
SSD veya HDD modeli
WD My Passport 2TB 2.5"
İşlemci
R3-5300U
2TB'lik taşınabilir hard diskim var ve bunu ikiye bölüp bir bölümüne macOS kurmak istiyorum. Bu konuda yardımcı olacak birisi var mı? Ve eğer bu kurulumu yaparsam diğer boş olan 1TB'lik bölümü depolama için sorunsuz kullanabilir miyim?

Lenovo IdeaPad 5 R3-5300U 8 GB'RAM'lı W11 kurulu laptopum var. Harici diski kullanmadığım için yarısına macOS kurup Mac kullanmayı öğrenmek istiyorum. Sizce uygun olan sürüm ne olur?

2TB'lik taşınabilir hard diskim var ve bunu ikiye bölüp bir bölümüne macOS kurmak istiyorum. Bu konuda yardımcı olacak birisi var mı? Ve eğer bu kurulumu yaparsam diğer boş olan 1TB'lik bölümü depolama için sorunsuz kullanabilir miyim?

Lenovo IdeaPad 5 R3-5300U 8 GB'RAM'lı W11 kurulu laptopum var. Harici diski kullanmadığım için yarısına macOS kurup Mac kullanmayı öğrenmek istiyorum. Sizce uygun olan sürüm ne olur?

Kurabilirsiniz, bir grup geliştiricinin hazırlamış olduğu Nooted projesini araştırmanız gerekiyor. Ancak biraz daha geliştirilmesi gerek. Beklemenizi tavsiye ederim.

5300U bildiğim kadarı ile desteklemiyor. Ekran kartı çalışmıyordu sanırım APU olduğundan.

Normalde desteklenmiyor, ama bir grup geliştirici Nooted isimli projeyi başlattı. Araştırmanızı tavsiye ederim.

Çok ağır çalışacaktır, tavsiye etmiyorum.

Laptoptan dolayı mı ağır çalışır yoksa HDD'ye kurduğum için mi?

Normalde desteklenmiyor, ama bir grup geliştirici nooted isimli projeyi başlattı. Araştırmanızı tavsiye ederim.

5300U bildiğim kadarı ile desteklemiyor. Ekran kartı çalışmıyordu sanırım APU olduğundan.

Masaüstü PC'mde de kullanabilirim . HDD'ye nasıl kurabileceğimi bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı