Taşınabilir HDD temizlemesi nasıl yapılır?

catfood

Hectopat
Yer
Coruscant, Empire
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci, Webmaster, Modder - Cyberpunk 2077 & Titanfall 2 & Battlefront 2
Selamlar dostlar. 2 yıldır Seagate Ultra Slim 2TB kullanıyorum, bugüne dek hiç problemim yoktu ama bugün bilgisayara ne zaman bağlasam bilgisayar donmaya başladı. Çıkarınca anında düzeliyor. Muhtemelen son taşıdığım dosyalardan birinde virüs falan vardı diye düşünüyorum. ESET ile falan taramak istiyorum ama maalesef USB'yi taktığım anda bilgisayarın çoğu yeri donduğu için işleme başlayamıyorum. Bir çözümü olan var mı? İçinde 1.5 TB alan dolu yani hayır direkt biçimlendirme yapmak istemiyorum.

HD Tune ile sağlık taraması yapmaya çalıştın mı?
Yapamadım çünkü HD Tune onu görmüyor, muhtemelen taktığımda ki donma anında olan bir şey bu da.
Bazıları Ubuntu kurunca falan sistemine dosyalarına erişebiliyormuş, bu sorundan kurtuluyormuş falan diye duydum ama ben cihazı Smart TV'ye bağladığımda bile bu oluyor, TV'de ki aygıt yöneticisi yeri bile donuyor. USB kablosu yüzünden olabilir mi arkadaşlar?
Bazıları Ubuntu kurunca falan sistemine dosyalarına erişebiliyormuş, bu sorundan kurtuluyormuş falan diye duydum ama ben cihazı Smart TV'ye bağladığımda bile bu oluyor, TV'de ki aygıt yöneticisi yeri bile donuyor. USB kablosu yüzünden olabilir mi arkadaşlar?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı