Taşınabilir HDD verileri nasıl kurtarılır?

Daha fazla  
Toshiba taşınabilir HDD'nin içerisinde fotoğraflarım vardı üstüne Windows 10 ISO dosyası yazdım ancak biçimlendirme yapmamıştım, şu an fotoğraflarım gözükmüyor ve HDD'nin boyutu düşük gözüküyor içerisinde 20 yıllık fotoğraflar var bu HDD'yi nasıl kurtarabilirim? Görselde gözüken e: Ve F: Klasörseli HDD'ye ait.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 23
Toshiba taşınabilir HDD'nin içerisinde fotoğraflarım vardı üstüne Windows 10 ISO dosyası yazdım ancak biçimlendirme yapmamıştım, şu an fotoğraflarım gözükmüyor ve HDD'nin boyutu düşük gözüküyor içerisinde 20 yıllık fotoğraflar var bu HDD'yi nasıl kurtarabilirim? Görselde gözüken e: Ve F: Klasörseli HDD'ye ait.
Recuva yazılımı yardımcı olacaktır. İnternette ücretsiz pro anahtarları vardı.
Recuva Bağlantısı

bilgisayarınızı linux ile başlatın. Diskteki dosyaları görür.
Bunu nasıl yapacağım linux kurulumumu yapmam gerekiyor bilgisayara bu konuda yardımcı olacak bir video var mı?

1731763652555.png

Disk Yönetimine girdiğimde böyle bir ekran ile karşılaşıyorum. RAW gözüken kısma erişemiyorum.

Burada Kalilinux için anlatım videosu var. Siz videoyu izleyerek USB ye Lubuntu adında Linux dağıtımını yazdırın. Başlangıçta try or install seçeneğini seçin. Grafik arayüzü gelince TRY yazana tıklayın. USB deki bilgileri RAM aktaracak ve bilgisayar Libuntu adlı linux dağıtımında başlamış olacak. HDD verilere buradan erişebilirsiniz.
Lubuntu-İndirme-Bağlantısı
Rufus-İndirme-Bağlantısı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı