Taşınabilir internet almak mantıklı mı?

424264

Hectopat
Selam arkadaşlar, taşınabilir internet almayı düşünüyorum. Şu anda aile evinde yaşıyorum evde Wi-Fi olmasına rağmen internet hızı çok çok yavaş. Kick'te canlı yayın yaptığım için bu durum beni aşırı derecede etkiliyor. Normalde temmuz aylarında kendi evime çıktığım zaman internet hızını arttırmayı düşünüyordum fakat şu an yayınlar izlenmeye başladığı için izleyicilere kötü bir görüntü vermek istemiyorum. İnternetin berbatlığını şöyle anlatayım 50-100 lira arası bir para ödüyoruz fiber internete o kadar eski. Sizin bildiğiniz çok bağlantı sorunu yaşatmayacak uygun fiyatlı taşınabilir internet var mı? Bu arada evdeki internetin hızını arttırmayı teklif ettim ücretini de kendi cebimden ödeyeceğimi söyledim fakat kabul edilmedi. Önerilerinizi bekliyorum.

Yazdıklarından bir şey anlamadım. Fiber internet nasıl yavaş? Wi-Fi var evde demişsin. Herkesin evinde var. WiFi olması hızlı olacak anlamına gelmiyor. DSL kullanıcısısın sanırım.
Altyapını sorgular mısın buradan:
Magnet ve superbox gibi cihazlarda oyun yayıncılığı yapıyorsan pingten oynayamazsın.

Yazdıklarından bir şey anlamadım. Fiber internet nasıl yavaş? Wi-Fi var evde demişsin. Herkesin evinde var. WiFi olması hızlı olacak anlamına gelmiyor. DSL kullanıcısısın sanırım.
Magnet ve superbox gibi cihazlarda oyun yayıncılığı yapıyorsan pingten oynayamazsın.
altyapıda sorun yok tarife çok düşük internet yaklaşık 10 yıl önce bağlanıp hiç güncellenmediği için çok düşük bir hız veriyor

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-02 010333.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-02 010333.png
    20,5 KB · Görüntüleme: 36
Altyapıda sorun yok tarife çok düşük internet yaklaşık 10 yıl önce bağlanıp hiç güncellenmediği için çok düşük bir hız veriyor.

Taşınabilir internettense tarife değişin bende vardı taşınabilir internet hiç stabil değildi. Alt yapınızdada fiber var 100Mbps'lik bir tarifeye geçmek daha mantıklı olacaktır.

altyapıda sorun yok tarife çok düşük internet yaklaşık 10 yıl önce bağlanıp hiç güncellenmediği için çok düşük bir hız veriyor
Çok iyi altyapın var. Sanırım FTTB. Düzgün bir iç tesisat ile 100 Mbps pakete geçersen rahatça yayın yaparsın. Bildiğim kadarıyla 20Mbps'ye kadar da bir upload değerin olur.

Çok iyi altyapın var. Sanırım FTTB. Düzgün bir iç tesisat ile 100 Mbps pakete geçersen rahatça yayın yaparsın. Bildiğim kadarıyla 20Mbps'ye kadar da bir upload değerin olur.
aynen turknet 20mbps veriyor

aynen turknet 20mbps veriyor
tekrardan değerlendireceğim teşekkürler

Bişey daha sormak istiyorum. Yaz aylarında internet hızım aniden artmıştı yani normal değerlere çıkmıştı ancak bir hafta sonra tekrar eski haline döndü bu neden kaynaklıdır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı