Taşınabilir internet önerisi

Yer
S.H.I.E.L.D.
Öncelikle herkese merhaba. Üniversite öğrencisiyim ve KYK yurdunda kalmaktayım. Yurdun interneti neredeyse hiç çalışmadığı için taşınabilir internet arayışına girdim. Turkcell Superbox'u açıkçası pahalı buldum, Vodafone'nin ise Redbox'a artık müşteri kabul etmediğini öğrendim. Superbox harici taşınabilir internet var mıdır? Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aylık 100gb 380 TL.

Teknosacell Mobil Wifi 100​

Anladığım kadarıyla yanında cihazı vermiyorlar ancak Teknosa 1000 TL hediye çeki veriyorlar ve bu çeki cihazı almak için kullanabiliyorsunuz.

Aylık 100gb 380 TL.

Teknosacell Mobil Wifi 100​

Anladığım kadarıyla yanında cihazı vermiyorlar ancak Teknosa 1000 TL hediye çeki veriyorlar ve bu çeki cihazı almak için kullanabiliyorsunuz.
Teşekkür ederim hocam bunu görmemiştim. Araştıracağım.

Mobil Wifi sistemi var ama kotalı olur genelde bunlar
Dediğiniz mobil Wi-Fi sisteminden almak istiyorum ancak uygun fiyatlı bir seçenek bulamadım. Kotalı olması sorun yaratmaz benim için.

Aylık 100GB 380 TL.

teknosacell mobil Wi-Fi 100​

Bu nasıl kullanılıyor tam olarak. İnterneti aldıktan sonra modem de mi almak lazım.

Tam superbox'a bulaşmayında ne alırsanız alın yazacaktım, doğru karar vermişsiniz :) İyi günler.
Aslında Superbox alacaktım. Turkcell bayilerine de gittim. Ancak fiyatlar ve paketler internettekilerden daha farklıydı ve bayiden bayiye bile değişiklik göstermekteydi. Hem fiyatının yüksek olması hem çelişkide bırakmalarından dolayı tercih etmek istemedim.

Hocam bende bağ evine alacağım hiçbir port bağlantı altyapı yok dağın başı zaten bulabildiniz mi ben cihaz alıp hat takmayı düşündüm ama hat bile bulamadım açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı