Yurda hala dönmediğim için aktif olarak kullanmadım ancak deneyimleyebildim. Mobil Wi-Fi modemi olarak
bu cihazı tercih ettim. Açıkçası fiyatına göre yeterli performansı bulunmakta ve özellikle telefondan kontrol uygulaması fazlasıyla iyi. TP-Link vb. markaların cihazlarına 1500-2000 TL daha fazla vermeye gerek olduğunu düşünmüyorum. İnternete gelecek olursak teknosacell adıyla satılmakta ancak Türk Telekom altyapısını kullanmakta. Türk Telekom'un çektiği her yerde sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Köy ve kasabada durum ne olur bilmiyorum çünkü Türk Telekom'un kırsal alanda iyi çekmediği söylenmekte. Ben şehir içi kullanmaktayım, herhangi bir kopma veya bağlantı sorunu yaşamadım. İnternet hızı olarak 35-50 Mbps indirme, 40-45 Mbps yükleme almaktayım. Yer yer indirme hızı belirttiğim değerin altına düşebilmekte ancak benim açımdan sorun yaratmadı. Günlük işler, internette gezinmek, film ve dizi izleme işleri için fazlasıyla yeterli. Ancak Online oyun oynayacağım dediğiniz zaman stabil ve ping değerleri tatmin edici olmayacaktır, neticede mobil bir Wi-Fi'den bahsediyoruz. 380 TL'lik fiyatı göz önüne alındığı zaman daha F/P bir alternatif bulunmamakta. Başka bir sorunuz olursa yanıtlayabilirim.