Taşınılabilir Konsol Tavsiyesi

T-Bad

Hectopat
Katılım
4 Haziran 2019
Mesajlar
502
Çözümler
4
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Mühendis
Önümdeki birkaç sene bilgisayar oynayamayacağım için taşınabilir konsol almak istiyorum ama ne almam, nasıl almam ve aldıktan sonra neler yapmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok. Alacağım konsolda yapmak istediklerimi belirteyim. Konsolda hikayeli ve spor/yarış türünde oyunlar olmasını istiyorum. Örnek vermek gerekirse GTA, PES 2013, NFS ve benzeri oyunlar. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
 
Alıyorsun nintendo switch'i bir de yanında Zelda breath of the wild'ı alıyorsun en azından 100-150 saatini veriyorsun. Büyük de tatmin oluyorsun :) şaka bir yana switch iyi duruyor. Yakın zamanda witcher 3 de çıkacak switche.
 
PSP oyunlarının tamamı telefonda oynanabiliyorken PSP bu devirde alınmaz. Switch veya Switch lite alınabilir.
Telefondan oyun oynamak ile tuşları olan bir konsoldan oyun oynamak farklı bir deneyim. Sanırım hayatınızda daha önce hiç PSP oynamadınız.

Ayrıca tüm PSP oyunlarını akıllı telefonda sorunsuzca oynandığı konusunda emin misiniz? Ben en son emülatörleri denediğimde büyük oyunlarda sıkıntılar yaşıyordum. God of War Ghost of Spatha, Gran Turismo ve MGS: Peace Walker gibi oyunları denediniz mi?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı