Taskbarify virüsü var

FB YOKSAA

Centipat
Daha fazla  
Kaspersky'la taratır mısın bilgisayarı.

Merhaba. Geçen günlerde benim de bilgisayarımda bu virüs girmiş bulunuyor. Kendi kendine kurulum yaparken kapatmaya çalışsam da engelleyemedim ve kendini kurdu malwerebytes ve Kaspersky ile tarama yaptım ve çıkan dosyaları kaldırdım ancak görev yöneticisinde başlangıç kısmında görünüyor. Daha başka ne yapabilirim? Format en kesin çözüm demişsiniz ben de öyle düşünüyorum. Zaten format attırmayı düşünüyordum yer açılması için bu olayda üstüne gelince kesin bir bilgisayarcıya götüreceğim gibi duruyor. Sizce vakit kaybetmeden götürmeli miyim?

Buradan Kaspersky Rescue Disk indirin. İşletim sistemi gibi çalışır, virüssüz başka bir bilgisayardan bunu indirip USB belleğe yazdırın ve sonrasında kendi bilgisayarınıza takıp USB'den boot edin. Bu da işe yaramazsa format atın ama işe yaraması lazım.

Yani kişisel bilgilerinizin çalınma ihtimaline karşı tabii ki ne kadar hızlı olursanız o kadar iyi. Ayrıca bir Anti-Virüs kullanmayı da düşünebilirsiniz temiz kurulumdan sonra.

Yarın bir bilgisayarcıya götüreceğim format atmasını söyleyeceğim kayıtlı hesaplarında şifrelerini değiştirdim umarım daha büyük bir sorun ortaya çıkmaz.

Buradan Kaspersky Rescue Disk indirin. İşletim sistemi gibi çalışır, virüssüz başka bir bilgisayardan bunu indirip USB belleğe yazdırın ve sonrasında kendi bilgisayarınıza takıp USB'den boot edin. Bu da işe yaramazsa format atın ama işe yaraması lazım.

Hocam yardımın için çok teşekkürler ancak söylediğiniz şeyler için hem imkanım yok hem de bilgim yok o yüzden benim için en iyi çözüm format olacaktır.

MBAM ile basitce halledersiniz.

Evet malwerebytes ve AdwCleaner'la ve bir de Kaspersky ile taratıp çıkan dosyaları kaldırdım şu anlık bir sıkıntı yok bunları yaptıktan sonra da Görev Yöneticisi'nden de taskbarify seçeneği kayboldu.

Hocam bağlantı linki veriyorum. Ayrıca bilgisayarda herhangi bir şifre veya hesap bırakmayın.

How To Remove Taskbarify Adware [Virus Removal Guide]

Çok teşekkürler sana ve diğer yardımcı olmaya çalışan kişilere attığın bu link ile bazı yapmam gerekenleri yaptım ama yine de içimin rahat etmesi için bir bilgisayarcıya götürüp format attırıcam zaten halihazırda format attırmak istiyordum hem yer açılması için hem de sistemin sağlığı için böylesi daha iyi olacaktır tekrardan yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı