Taskmgr nedir?

Ağa sonoyuncu diye bı Minecraft sunucusu indirmiştim ondan virüs bulaşmıştır diye tahmin ediyorum ama virustotal da arattım sadece 60 tane korumadan 1i virüs diyordu

Ağa sonoyuncu diye bı Minecraft sunucusu indirmiştim ondan virüs bulaşmıştır diye tahmin ediyorum ama virustotal da arattım sadece 60 tane korumadan 1i virüs diyordu
o client, herhangi bir sıkıntı çıkartmaz.

Bakın açtığım gibi yüzde 59du birden 4e düştü

o client, herhangi bir sıkıntı çıkartmaz.
Laptop daha yeni Steam ve epic games den başka oradan indirilen oyunlar var başkada bişey yok internetten sadece son oyuncu indirmiştim oda sorun çıkarmaz dediniz

Dosya Ekleri

• 17526500381036647553746754303159.jpg
    17526500381036647553746754303159.jpg
    124,6 KB · Görüntüleme: 30
Bakın açtığım gibi yüzde 59du birden 4e düştü

Laptop daha yeni Steam ve epic games den başka oradan indirilen oyunlar var başkada bişey yok internetten sadece son oyuncu indirmiştim oda sorun çıkarmaz dediniz
Bilgisayarınıza Everything indirin, arama kutusuna görev yöneticisi yazın, birden fazla uygulama ve dosya karşınıza gelecektir, dosyaların yoluna bakarak anlayabilirsiniz

Kaspersky'ın Live Linux destekli anti virüsünü kullanarak tararsanız gizlenemez eğer ekstra bir çaba içinde değilse kendini gizlemek için.

Ayrıca siz sakat bir yazılım kurmadıysanız zaten virüs bulaşmamıştır sisteminize.
Ben hicbirsey indirmedim sadece bana şunu soylermisin görev yöneticisini açtığımda gpu %60 iken birden %30 sonra %4 oluyor veya gpu %57 iken fln bazen yavaş yavaş iniyor ben sadece şüphelendiğim şey son oyuncu client kurmuştum onuda virustotalda arama yapmıştım birşey çıkmamıştı 60 tane taramadan sadece 1 tanesi virüs var diyodu onuda chatgpt ye sormuştum olabilir diyordu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı