Tatil bitiyor stresi

Sizin gibi strese bunalıma girecek çok kişi var şöyle yapın böyle yapın desekte pek etkisi olacağını sanmam okul hayatıda streslidir iş hayatıda. Metropol kentlerde robotlaştığımız için okul iş ev döngüsü insanı bunalıma sokuyor ve insan bunu fark etmiyor.

İllaki okul tekrardan başlayacak, fazla dert etme.
Stresin neden oluştuğu hakkında tahminin var mı? Okumak istememek gibi mesela veya kalabalık ortam sevmemek vs.
İllaki o tatil elbet bir gün tekrar geri gelecek😡
Sizin gibi strese bunalıma girecek çok kişi var şöyle yapın böyle yapın desekte pek etkisi olacağını sanmam okul hayatıda streslidir iş hayatıda. Metropol kentlerde robotlaştığımız için okul iş ev döngüsü insanı bunalıma sokuyor ve insan bunu fark etmiyor.
Sınıf ortamım çok kötü, ders dinleyemiyorum.

Sınav senen mi?
LGS senem. Her gün sabah 8'de kalkmak istemiyorum.

Bir an önce babanın fabrikası yoksa 8'de kalkmayı prensip haline getirsen iyi olur çünkü ömrümüz yarısını uyuyarak geçirmek için çok kısa.
Buna mecbursunuz hocam maalesef. Geleceğiniz için mücadele vermek zorundasınız, okul elbet açılacak biraz pozitif bakıp sevmeye çalışın.
Okuldan daha çok 7 saat sevmediğim sınıfla ders dinlemek benim canımı çok sıkıyor. Aileme sınıf değiştirelim diyorum, deneyeceğiz fakat olmazsa yapacak bir şey yok diyor. Onun yerine okul nakli yapalım diyorum olmaz diyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı