Tatil için nereyi önerirsiniz?

Saox

Decapat
Daha fazla  
Yaz tatili yaklaşıyor ve 18 oldum elimde 35 bin TL civarı bütçe var 5 gece yeterli olur diye düşünüyorum tek gideceğim otel önerilerinizi bekliyorum.

Tatilinizin illa denizlik yerde mi olmasını istiyorsunuz?

Hocam,Bursa'da Gemlik ilçesinde Küçükkumla tatil köyü var.Yerleşkeler denizin neredeyse dibinde,bu yüzden cidden güzel bir yer ve plaji çok uzun ayrıca gece boyunca gezebilecegin upuzun bir sokak var ve gece 2'lere kadar bazen bu sokak dolu oluyor az çok gezilecek yer yani dükkanları falan.Konaklamaya gelirsek pek fazla büyük değil fakat sadece konaklama için kullanabileceğin minik oteller var bir bina gibi düşünebilirsin.Tavsiye edebileceğim,çok güzel bir tatil köyüdür.

Tatilinizin illa denizlik yerde mi olmasını istiyorsunuz?

Kafa dinlemelik mümkünse alkollü her şey dahil olsun yeterli

Hocam, Bursa'da gemlik ilçesinde küçükkumla tatil köyü var. Yerleşkeler denizin neredeyse dibinde, bu yüzden cidden güzel bir yer ve plaji çok uzun ayrıca gece boyunca gezebilecegin upuzun bir sokak var ve gece 2'lere kadar bazen bu sokak dolu oluyor az çok gezilecek yer yani dükkanları falan. Konaklamaya gelirsek pek fazla büyük değil fakat sadece konaklama için kullanabileceğin minik oteller var bir bina gibi düşünebilirsin. Tavsiye edebileceğim, çok güzel bir tatil köyüdür.

Peki ekonomik mi?

Kafa dinlemelik mümkünse alkollü her şey dahil olsun yeterli

Peki ekonomik mi?
Yani çoğu insan buralarda direk yaşıyor bile o yüzden tatil köyu olmasından dolayı falan ortam pahalılaşmıyor fazla.Sadece bursaya uzaksan eğer gitmek biraz uzun sürer ben 8-10 saatte anca gidiyorum mesela.Küçüklüğümden beri gidiyorum ve işe girip emekli olduğumda vb. kafa dinlemelik yerleşmek bile isterdim ne yalan söyleyeyim.Denizi çok fazla temiz değil ama alışıksan sorun olmaz,ben Antalya gibi temiz bir denize alışkın olsam da kumlayı tercih ederdim.Neyse toparlayayım,bence ekonomik olarak sıkıntı yaşamazsınız hocam.İsterseniz gitmeden Küçükkumla hakkındaki Facebook sitelerine vb. bakabilirsiniz,ayrıca otel fiyatları konusunda yine Facebook gruplarında oranın yerlilerine sorabilirsin.Ben orada yazlıkta kaldığımdan pek bilmiyorum otel fiyatlarını ama makuldur muhtemelen.Alkol konusunda ise eğer istiyorsanız deniz kenarlarında alkollü ve canlı müzikli bir sürü mekan var.Tabiri caizse cennet gibi bana kalırsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı