Dövseydiniz bir de arkadaşlar?
Gidiyor hocam. Modeli Palit.
Takılma kanka tüm konularda var böyleleriHocam kolay alınmadığını siz de biliyorsunuz neden benim endişemi yargılıyorsunuz anlamadım. Sadece siz de değil diğer forum üyeleri sanki yeni, birşey bilmeyen biriymişim gibi gülüp endişemi sorguluyorlar. Vallahi garipsiniz yahu yardım edin geçin 2-3 sene önce böyle değildi forum. Konu açmak çok zor birşey değil, tatilimin 8. gününde aklıma geldi kafamda soru işareti kalmasın diye sorayım dedim bu sizi niye geriyor anlamıyorum gerçekten.
Kasa içinde tozlanmadan vesaire birşey olur mu diye sordum özür dilerim merakımı gidermek için basit bir soru sorduğum için... Daha önce PSU yanma olayını yaşadığım için elimin altındaki telefondan yazmak istedim, yazmaz olaydım teşekkürler.Ben mi yanlış anladım güç kablosunu çektiyseniz nasıl gidecek.
Tepki gösterir gibi yazmışsın. "Bu kadar pimpirikli olma" cümlesi bana tepkili bir cümle gibi geldi. Ayrıca yazdığın mesaj konu ile alakalı değil, arkadaşın sorusuna bir cevap vermemişsin sonuçta.Dostum ben bu kadar endişlenmeyin, takıntılı olmayın anlamında dedim. Sen ne anlatıyorsun anlamadım?
Yoo, arkadaşa cevap verdim? Neyi savunduğunu anlamadım. "Ekran kartımın kablosu bağlı değil iken yanar mı?" Sorusuna "Bu kadar pimpirikli olmayın demek mi tepki? Neyi savunduğunu anlayamadım?Tepki gösterir gibi yazmışsın. "Bu kadar pimpirikli olma" cümlesi bana tepkili bir cümle gibi geldi. Ayrıca yazdığın mesaj konu ile alakalı değil, arkadaşın sorusuna bir cevap vermemişsin sonuçta.
Hocam arkadaşlar haklı çünkü.Hocam kolay alınmadığını siz de biliyorsunuz neden benim endişemi yargılıyorsunuz anlamadım. Sadece siz de değil diğer forum üyeleri sanki yeni, bir şey bilmeyen biriymişim gibi gülüp endişemi sorguluyorlar. Vallahi garipsiniz yahu yardım edin geçin 2-3 sene önce böyle değildi forum. Konu açmak çok zor bir şey değil, tatilimin 8. gününde aklıma geldi kafamda soru işareti kalmasın diye sorayım dedim bu sizi niye geriyor anlamıyorum gerçekten.
Yahu ne alakası var ya, ne alakası var? Ben diyorum ki, henüz 10 ay öncesinde eski kasamdaki PSU bu sebepten ötürü yandı. Ben de bu sefer biraz daha temkinli davranıp PSU'nun kablosunu çektim. Ekran kartı öyle kaldı. Ben de ekran kartının kasa içinde tozlanabileceğini ve arıza çıkarabileceğini düşündüm ve rahat etmek amaçlı bu soruyu sordum. Sizin bir işinize engel mi oldum veya sizi rahatsız mı ettim bu soruyu sorarak? Yardım istedim dert aldım başıma. İnsanın ne de olsa aklı kalıyor bilen bir kişiye danışması ona iyi gelebiliyor. Ama siz yardım eden kişiye böyle muamele yaparsanız ben hep bundan sonra sizi böyle karşılayacağım. Moderatör arkadaşlardan da böyle kişilere müdahale etmelerini rica ediyorum.Hocam arkadaşlar haklı çünkü.
Mantıken olmayacak şeyi, olacak gibi şüphe duymak cidden garip ve tuhaf.
Gece yanlışlıkla ıslık çalıp bu akşam şeytan gelir mi diye şüphe duymak gibi bir şey bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.