Tatile gitmenin LGS'ye zararı mı olur?

Daha fazla  
Öncelikle biliyosunuz sınava az kaldı. Ailem 5 günlük bir tatile gidecek bana da iyi geleceğini söylediler. Eğer gidersem tatil dönüşü daha iyi çalışabileceğimi de söylediler. Gerçekten dedikleri gibi mi olur yoksa tatil dönüşü hepten mi salarım? Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle biliyosunuz sınava az kaldı. Ailem 5 günlük bir tatile gidecek bana da iyi geleceğini söylediler. Eğer gidersem tatil dönüşü daha iyi çalışabileceğimi de söylediler. Gerçekten dedikleri gibi mi olur yoksa tatil dönüşü hepten mi salarım? Sizce ne yapmalıyım?

Bence hayatını LGS yapma. Git takıl eğlen biraz. Ama eve geldiğinde tekrar ders çalışman lazım. Ben LGS'ye girdim ve o puanın hiçbir işe yaramadığını gördüm. Bu kadar abartma, biraz takıl hayatını yaşa.

Git ama çok salma. Arada video anlatımı filan dinle.

Valla fırsat bulmuşken git :D Üniversite sınavı geldiğinde hedefin olursa emin ol arkadaşların dışarı çağırdığında bile gitmeyeceksin çünkü. LGS o kadar abartılan bir sınav değil. Git takıl kafana göre.

LGS zamanı deneme çözmek için arkadaşlarım dışarı çağırdığında gitmemiştim. Arkadaşlarım şuan bile o gün ne kadar eğlendiklerini konuşur. Benim o gün çözdüğüm deneme de aklımdan bile geçmiyor. Bazen de anı yaşamak gerekir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı