Cok calısmak dısında bir sey yok.Bana hep birileri için sürenecekmişim gibi geliyor![]()
Bu sene çok çalışma kararı aldığım için sabah saat 8 de uyanıp PUBG giriyorum, sonra gece 12 de kapatıyorum.son günlerimde Bu sene çok çalışma kararı aldığım için son günlerimi 7/24 dizi izleyerek geçiriyorum. Siz ne yapıyorsunuz?
Uyandım bilgisayari açtim pubg oynadim kapattim uyudum pubg oynayip kapattim 1 hafta tatile gittik ve okul açildiği için evde Allaha dua ediyorum inşallah okuldaki tüm dersler boş geçerYazın sonuna geldik. Yapmak istediğiniz şeyleri yaptınız mı? Umarım yapmışsınızdır. Ben bu sene sınıfta kaldığım için bütün tatil planım çöpe gitti ve evde Fast Food yeyip Netflix izleyerek geçirdim. Ve son günlerimde Bu sene çok çalışma kararı aldığım için son günlerimi 7/24 dizi izleyerek geçiriyorum. Siz ne yapıyorsunuz?
İlk hafta boş geçer ama sonraki haftaları gör sen.Uyandım bilgisayari açtim pubg oynadim kapattim uyudum pubg oynayip kapattim 1 hafta tatile gittik ve okul açildiği için evde Allaha dua ediyorum inşallah okuldaki tüm dersler boş geçer
Türkiye içinde maaşlı çalışan olmamak en büyük hedefim belki iş kurarsam o zaman ya da şartlar düzelirse (hiç ümidim yok) Türkiye'de çalışmayı hedeflerim.Çok çalışacaksın, çok okuyacaksın, meslek edineceksin. O zaman kimsenin agız kokusunu cekmezsin. Ayın 5'in de maasın yatar, saatlerce yaptıgın mesaini bile yemeye calısan cakallarla karsılasmazsın, hakkını bol bol verirler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.