Bence dediğin çok saçma çünkü doğru düzgün verilmeyen eğitimde herkes nasıl belge alsın?
Sence eğitim sistemi nasıl düzgün olmalı? Merakımdan soruyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence dediğin çok saçma çünkü doğru düzgün verilmeyen eğitimde herkes nasıl belge alsın?
En iyisi günlük 6 KM yol [emoji3] Dün otobüsü kaçırdım ormanlık yolda yürüdüm ama çok iyi geldi.Tüm gün cs veya boş boş nfs oynuyorum her gece 30 dk 1 saat daha erken yatmaya çalışıyorum
Bence 6 ay tatil 6 ay okul ve günlük 5 saat olmalı, saçma sapan yerlerde eğitim almış hocalar öğrencileri sırf gıcık kaptığı için bırakan değilde işini seven tecrübeli öğretmenler olmalı ve mesleki liselere giden öğrenciler için sorumluluk sınavları kalkmalı. Bu kadar.Sence eğitim sistemi nasıl düzgün olmalı? Merakımdan soruyorum.
Gel de millete anlatmaya çalış işte. Yaşayan bilir bazı şeyleri, çok yormuyorum kendimi o yüzden. Kolay olmadı ama zaten kimse kolay olacağını söylememiştiEn son tatilimi 10. sınıf yazında -9 sene önce- yapmıştım galiba. 9 seneden beri tatil denen şey hayatımda olmadı. @Jira 'nın da dediği için çalışmak için gelmişiz bu dünyaya. Ama iyi ki de çalışmışım diyorum. Çalışmasam şu anki olduğum yerin yakınlarından bile geçemezdim.
Aynen dediğin gibi yaşamayan bilmiyor, anlamıyor. Mesala insanlar sana baktıgında iyi bir mesleğin olduğunu güzel para kazandığını biliyor ancak buralara gelene kadar ne çektigini bilmiyor. İnan bana seni çok iyi anlıyorum. Yaşıtların gezip eğlenirken agaç altında ders çalışmak kolay değil. Ama emeklerimizin karşılığını aldıgımızı düşünüyorum. Forumda en azından benimle aynı duyguları yaşayan birinin olması da güzel.Gel de millete anlatmaya çalış işte. Yaşayan bilir bazı şeyleri, çok yormuyorum kendimi o yüzden. Kolay olmadı ama zaten kimse kolay olacağını söylememiştiPişman değilim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.