Tatilin son günlerini nasıl geçiriyorsunuz?

Sence eğitim sistemi nasıl düzgün olmalı? Merakımdan soruyorum.
Bence 6 ay tatil 6 ay okul ve günlük 5 saat olmalı, saçma sapan yerlerde eğitim almış hocalar öğrencileri sırf gıcık kaptığı için bırakan değilde işini seven tecrübeli öğretmenler olmalı ve mesleki liselere giden öğrenciler için sorumluluk sınavları kalkmalı. Bu kadar.

En son tatilimi 10. sınıf yazında -9 sene önce- yapmıştım galiba. 9 seneden beri tatil denen şey hayatımda olmadı. @Jira 'nın da dediği için çalışmak için gelmişiz bu dünyaya. Ama iyi ki de çalışmışım diyorum. Çalışmasam şu anki olduğum yerin yakınlarından bile geçemezdim.
Gel de millete anlatmaya çalış işte. Yaşayan bilir bazı şeyleri, çok yormuyorum kendimi o yüzden. Kolay olmadı ama zaten kimse kolay olacağını söylememişti :) Pişman değilim.

Gel de millete anlatmaya çalış işte. Yaşayan bilir bazı şeyleri, çok yormuyorum kendimi o yüzden. Kolay olmadı ama zaten kimse kolay olacağını söylememişti :) Pişman değilim.
Aynen dediğin gibi yaşamayan bilmiyor, anlamıyor. Mesala insanlar sana baktıgında iyi bir mesleğin olduğunu güzel para kazandığını biliyor ancak buralara gelene kadar ne çektigini bilmiyor. İnan bana seni çok iyi anlıyorum. Yaşıtların gezip eğlenirken agaç altında ders çalışmak kolay değil. Ama emeklerimizin karşılığını aldıgımızı düşünüyorum. Forumda en azından benimle aynı duyguları yaşayan birinin olması da güzel. 😉

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı