aquaporcy Kilopat Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 665 Çözümler 4 Yer Çanakkale Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF Gaming A15, Ryzen 7 7735HS, RTX 4050 140W, 24 GB 4800 MHz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 5 Eylül 2019 #31 Ribozom dedi: Artık yaz tatili olmayacak Tatilleri 1 hafta 1 hafta yapacaklar yani her gün robotuz geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Yaz tatili yine olacak neden olmasın. Sadece 13 hafta yerine 11 hafta olacak.
Ribozom dedi: Artık yaz tatili olmayacak Tatilleri 1 hafta 1 hafta yapacaklar yani her gün robotuz geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Yaz tatili yine olacak neden olmasın. Sadece 13 hafta yerine 11 hafta olacak.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 5 Eylül 2019 #32 aquaporcy dedi: Yaz tatili yine olacak neden olmasın. Sadece 13 hafta yerine 11 hafta olacak. Genişletmek için tıkla... 3 ay zaten az.
aquaporcy dedi: Yaz tatili yine olacak neden olmasın. Sadece 13 hafta yerine 11 hafta olacak. Genişletmek için tıkla... 3 ay zaten az.
fgunduz090 Kilopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 917 Çözümler 5 Yer Mersin, Mezitli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (yersen) 5 Eylül 2019 #33 Ribozom dedi: O zaman yılda 2 hafta tatilim var Genişletmek için tıkla... Öyle deme bu sistem çalışmayan adamı bile dersine çalıştırır düz geçenlere 1 Hafta tatil olsun bak bakayım düz geçen var mı?
Ribozom dedi: O zaman yılda 2 hafta tatilim var Genişletmek için tıkla... Öyle deme bu sistem çalışmayan adamı bile dersine çalıştırır düz geçenlere 1 Hafta tatil olsun bak bakayım düz geçen var mı?
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2019 #34 Bilgisayarın parçalarını bekleyerek geçiriyorum son günleri. Hee bir de Tab-Fire ile uğraşarak geçirdim büyük çoğunluğunu.
Bilgisayarın parçalarını bekleyerek geçiriyorum son günleri. Hee bir de Tab-Fire ile uğraşarak geçirdim büyük çoğunluğunu.
vzzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 1.349 Çözümler 9 5 Eylül 2019 #35 Assasin's Creed serisini bitiriyorum şu an takıldım ona şu an sydnicate'deyim hadi bakalım. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2020
T TheJOK3R Centipat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 624 Makaleler 1 5 Eylül 2019 #36 Firehorse MK II dedi: Bilgisayarın parçalarını bekleyerek geçiriyorum son günleri. Hee bir de Tab-Fire ile uğraşarak geçirdim büyük çoğunluğunu. Genişletmek için tıkla... Tab-Fire noldu? 1 aydan beri yok galiba.
Firehorse MK II dedi: Bilgisayarın parçalarını bekleyerek geçiriyorum son günleri. Hee bir de Tab-Fire ile uğraşarak geçirdim büyük çoğunluğunu. Genişletmek için tıkla... Tab-Fire noldu? 1 aydan beri yok galiba.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2019 #37 TheJOK3R dedi: Tab-Fire noldu? 1 aydan beri yok galiba. Genişletmek için tıkla... Çok az kaldı. Sadece karakterlerin zıplama sorununu çözmem lazım. Yeniden dirilmeyi de hallettim. Konuyu dağıtmayalım, arkamızdan ceza yazarlar. Soru varsa konuma alabilirim.
TheJOK3R dedi: Tab-Fire noldu? 1 aydan beri yok galiba. Genişletmek için tıkla... Çok az kaldı. Sadece karakterlerin zıplama sorununu çözmem lazım. Yeniden dirilmeyi de hallettim. Konuyu dağıtmayalım, arkamızdan ceza yazarlar. Soru varsa konuma alabilirim.
Brexit Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 2.790 Çözümler 4 5 Eylül 2019 #38 Herkes ders çalışıyor. Ben ise oyun ve çizgi roman. Son düzenleme: 5 Eylül 2019
Supreme Yharon Hectopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 304 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Greenpath Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2019 #39 Evde internet yok, iki sayfa ders çalıştım onun dışında üç ay boş boş oturdum..
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.437 Çözümler 7 5 Eylül 2019 #40 fgunduz090 dedi: 3 Ay tatil yerine aldığın belgeye göre tatil yaptırsalar eğitim sistemi uçar uçar. Genişletmek için tıkla... Bence dediğin çok saçma çünkü doğru düzgün verilmeyen eğitimde herkes nasıl belge alsın? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2020
fgunduz090 dedi: 3 Ay tatil yerine aldığın belgeye göre tatil yaptırsalar eğitim sistemi uçar uçar. Genişletmek için tıkla... Bence dediğin çok saçma çünkü doğru düzgün verilmeyen eğitimde herkes nasıl belge alsın?