Taurus Ryzen 5 5500 RX 6600 XT 8 GB Sistem Alınır mı?

Hocam bir kanalda görmüştüm isminde a olan ana kartlar kötü diyordu bu bilgi doğru mudur? ( bu arada önerdiğiniz sistem sharpeni özelleştirince aynı paraya daha iyi sistem oldu teşekkürler onun içinde )
Demek istediğin misal a520 falansa giriş seviyesi ondan. Sisteme gelirsek hala 6700 tarafındayım.

Demek istediğin misal A520 falansa giriş seviyesi ondan. Sisteme gelirsek hala 6700 tarafındayım.

O kadar bütçem yok maalesef. Valorant'ta 60 FPS zar zor oynatan bir laptoptan geçeceğim için 6650 XT bana yeterli yükseklerde gözüm illa var ama monitör olmadığı için anca bu kadar ona da bütçe ayırmam lazım bir sürü yerde baktım 6650 XT, 6600 XT'ye göre derece ve FPS açısından daha iyi görünüyor. Son bir sorum olarak da R5 5500 ile darboğaz yapar mı? Çok yardımcı oldunuz sistem konusunda teşekkürler.

O kadar bütçem yok maalesef. Valorant'ta 60 FPS zar zor oynatan bir laptoptan geçeceğim için 6650 XT bana yeterli yükseklerde gözüm illa var ama monitör olmadığı için anca bu kadar ona da bütçe ayırmam lazım bir sürü yerde baktım 6650 XT, 6600 XT'ye göre derece ve FPS açısından daha iyi görünüyor. Son bir sorum olarak da R5 5500 ile darboğaz yapar mı? Çok yardımcı oldunuz sistem konusunda teşekkürler.
Darboğaz olmaz kullanabilirsin 6650 ile.

Darboğaz olmaz kullanabilirsin 6650 ile.

Hocam bir de attığınız sistemde sharpenin özelleştirilmiş hali olanda SSD PCI 3.0 gibi bir birimi destekliyormuş tam anlamadım ama ekran kartı PCI 4.0 acaba bir sıkıntı ya da performans kaybı yaşarm mıyım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı