Tavana konan sinek nasıl öldürülür?

Makaleler
2
Yer
İstanbul/Gaziosmanpaşa
4 saatte 5 tane sinek öldürdüm ama içinden 1 tanesi hala bana mısın demiyor. Yatağa yatıyorum, 5 dakika geçmeden kulağımda vızıldamaya başlıyor. Kalkıp etrafa bakıyorum, yer çekimine meydan okurcasına tavana konuyor. Ne fırlattıysam ölmedi, ne yapılır buna? Not: Sinek ilacı bitti :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Eline bir kullanmadığın tişört al ve sürekli pusuda bekle. Onu tavandan duvara doğru çekmeye çalış öldürmesi daha kolay olur. Fırsatı yakaladığın an çok hızlı bir şekilde kafasına tişörtü geçir.

Eline bir kullanmadığın tişört al ve sürekli pusuda bekle. Onu tavandan duvara doğru çekmeye çalış öldürmesi daha kolay olur. Fırsatı yakaladığın an çok hızlı bir şekilde kafasına tişörtü geçir.
Sinek de benim kadar yoruldu sanırım, 5 saatlik kovalamanın ardından bir daha gelmedi.

Hazır kurban bayramındayız, şöyle buram buram kokan bir tabak kavurmayı açık bir yere koy. Sineğin tabağa doğru yaklaştığını görünce eline aldığın bir defter ile sineği havada öldür. Sonra ellerini yıkayıp kavurmayı yiyebilirsin.

L96-AWP-Sniper-Rifle-Set-OD-Well-as8594large1.png

Sinekler için kesin çözüm. Menzili de bayağı geniş.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı