Tavuk göğsü marka önerisi

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
En uygun ve en iyi tavuk göğsü markası nedir? Yani fiyatı uygun olan bir şey istiyorum marketlerden. Marka önerir misiniz? (Tavuk pilav yapmak için istiyorum.)

Keskinoğlu önermem.

En uygun ve en iyi tavuk göğsü markası nedir? Yani fiyatı uygun olan bir şey istiyorum marketlerden. Marka önerir misiniz? (Tavuk pilav yapmak için istiyorum.)
En ucuzunu al geç , organik almayacaksan hepsi aynı. Organikler hormonsız oluyor onlar da fiyatı 3-4 katı. Kasaptan alıyorum ben 140 kilosu İstanbul. Hem de kuşbaşı kestiriyorum.

En ucuzunu al geç , organik almayacaksan hepsi aynı. Organikler hormonsız oluyor onlar da fiyatı 3-4 katı. Kasaptan alıyorum ben 140 kilosu İstanbul. Hem de kuşbaşı kestiriyorum.
Anladim Peki nasil alıyonuz? Yani göğüs mu ney? Benim göğüs dedim de en iyisi o diye. O zaman kasapta kilosu 140sa markette 120 130dur. Bir de tarif öneriniz var mı? Yani pilav kac gram tavuk kac gram önerirsiniz?

Anladim Peki nasil alıyonuz? Yani göğüs mu ney? Benim göğüs dedim de en iyisi o diye. O zaman kasapta kilosu 140sa markette 120 130dur. Bir de tarif öneriniz var mı? Yani pilav kac gram tavuk kac gram önerirsiniz?
Tam tersi marketlerde daha pahalı diye kasaptan alıyorum zaten :D
Bizim burda her yeri gezdim en ucuza 140 a bulabildim ve tavuk göğüs evet.
Gramajlar vücuduna , boy kilona , beslenmene göre değişir o ayrı konu.
Örneğin Ben yağ yakmaya çalışıyorum.50 gram pirinç 500 gram göğüs tüketiyorum günlük.
Tarif kuşbaşı doğra , tavaya at yağsız kavur. Pişmeye yakın cajun baharatı at afiyet olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı