Tavuk göğsü nasıl pişirilmeli?

J. Barbaro

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar, fitnesse başlayacağım ve son 2-3 haftadır sabahları hindi füme ya da yulaf, öğlenleyin de tavuk göğsü yiyorum; 100 gramda yaklaşık 25 gram proteine sahip olduğu için. Fakat bu protein diyet işinden anlamıyorum. Bir arkadaşım pişirme şeklinin önemli olduğunu söyledi. Ben önce haşlayıp sonra tavada direkt kızartıp baharat atıyorum, yerken de lavaşa sarıyorum. Ketçap sıkıyorum, içine de marul koyuyorum. Doğru mu yapıyorum?

Kral pişirme şekline göre değerler değişmiyor, fazla yağ kullanmadan damak tadına uygun istediğin şekilde yapabilirsin. Ama protein ihtiyacını sadece tavuktan karşılamak çok doğru değil, yumurta ve arada et tüketmen yararına olur

Ketçap kullanmazsan daha iyi olur. Baya zararlı

Dostlar, fitnesse başlayacağım ve son 2-3 haftadır sabahları hindi füme ya da yulaf, öğlenleyin de tavuk göğsü yiyorum; 100 gramda yaklaşık 25 gram proteine sahip olduğu için. Fakat bu protein diyet işinden anlamıyorum. Bir arkadaşım pişirme şeklinin önemli olduğunu söyledi. Ben önce haşlayıp sonra tavada direkt kızartıp baharat atıyorum, yerken de lavaşa sarıyorum. Ketçap sıkıyorum, içine de marul koyuyorum. Doğru mu yapıyorum?
Fityemeği takip et YouTube dan.

Yemek konusunda aradığın herşeyi bulursun o kanalda.

Tavuk göğsü çok yavan olur düzenli yenildiğinde bıkkınlık verebilir. Birden fazla tarifle pişirin, bazen pilav bazen kremalı makarna bazen lavaş dürüm şeklinde yapılabilir.

Sadece göğüs yemek zorunda da değilsiniz but alıp soslayıp fırına atın. Ciğer sote yapın.

Sporcunun tek ihtiyacı protein değil demir magnezyum potasyum ve sağlıklı yağlar da lazım. Yanında salata tüketin.

Kral pişirme şekline göre değerler değişmiyor, fazla yağ kullanmadan damak tadına uygun istediğin şekilde yapabilirsin. Ama protein ihtiyacını sadece tavuktan karşılamak çok doğru değil, yumurta ve arada et tüketmen yararına olur

Ketçap kullanmazsan daha iyi olur. Baya zararlı
Anladım yanıtlayan herkese çok teşekkür ediyorum hayırlı bayramlar diliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı