Tavuk kaç saatte zehirler?

Briann0

Hectopat
Merhaba. Babamla onun arkadaşından tavuk dürüm almıştık, poşette eve geldi. Açtığımızda içinden haşlanmış patates gibi koku geliyordu ama patates yok yanında. Bozulmuş mudur diye merak ettim. Açıkçası tadı normal gibiydi, belki de baharatından anlayamadım bilmiyorum. Zehirlerse kaç saate belli olur? Yiyeli 5 dakika olmadı.

Tadı normalse bir şey olacağını sanmam, karın ağrısı hissederseniz doktora gidersiniz.

Merhaba. Babamla onun arkadaşından tavuk dürüm almıştık, poşette eve geldi. Açtığımızda içinden haşlanmış patates gibi koku geliyordu ama patates yok yanında. Bozulmuş mudur diye merak ettim. Açıkçası tadı normal gibiydi, belki de baharatından anlayamadım bilmiyorum. Zehirlerse kaç saate belli olur? Yiyeli 5 dakika olmadı.
Bir şey olmaz üstüne de birer sade soda için.

Hocam önerim yazın dışarıdan tavuk alıp yememeniz çok tehlikeli oluyor hele bu sıcaklarda karın ağrısı hissederseniz doktora gitmenizi öneririm.

Bazı dönerciler dönerin arasına patates koyuyor kokusu sinmiştir belki. Zehirleneceğinizi sanmam zaten çok baharatlı bir ürün döner. Eğer size bir şey olsa diğer döner alan herkese de olurdu ki çoktan o dönerciyi basmış olurlardı.

@Aras the Great bir şey olacağını sanmıyorum ya. Döner, dürüm adı altında ne olduğu belirsiz etlerden yapılan şeyler satıyorlar ve hepimiz de mecburiyetten yiyoruz zaten. Sağlıklı değil de işte mecburiyet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı