Bulantı hafifse bi nane limon yap. Şiddetliyse acile git yoksa uyutmaz bu gece seniİçtim de hala aynı.
Bulantı hafifse bi nane limon yap. Şiddetliyse acile git yoksa uyutmaz bu gece seniİçtim de hala aynı.
Bulantım yok karın ağrım var. Ağrıda ara sıra artıyor yoksa çok da hissettirmiyor.Bulantı hafifse bi nane limon yap. Şiddetliyse acile git yoksa uyutmaz bu gece seni
Yediğin şeyde bakteriyel bir durum varsa zaten otomatik ishale çevirir. Biraz bekle , tuvalete gittiğinde ishal varsa doktora gitmen iyi olurBulantım yok karın ağrım var. Ağrıda ara sıra artıyor yoksa çok da hissettirmiyor.
Yediğin şeyde bakteriyel bir durum varsa zaten otomatik ishale çevirir. Biraz bekle, tuvalete gittiğinde ishal varsa doktora gitmen iyi olur.
Doğru fakat karın ağrısı şikâyeti de var arkadaşın. Yani bunun üstüne ishal de eklenirse yediğiyle alakalı olma ihtimali yüksek oluyor. O yüzden muayene olması iyi olur benceHocam o ishal olayı biraz da kişinin bağışıklığı ile alakalı. Her bakteri ishal yapmaz çünkü. Örneğin ben çiğ köfte yemem çünkü ne zaman yesem ishal yapıyor beni.
Hayır ishal de yok. Ne olduğunu anlayamadım. Bir şey yiyince hafif karnım ağrıyor onun dışında çok az ağrıyor kusma da yok.Doğru fakat karın ağrısı şikâyeti de var arkadaşın. Yani bunun üstüne ishal de eklenirse yediğiyle alakalı olma ihtimali yüksek oluyor. O yüzden muayene olması iyi olur bence
Dert etme geçerHayır ishal de yok. Ne olduğunu anlayamadım. Bir şey yiyince hafif karnım ağrıyor onun dışında çok az ağrıyor kusma da yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.