- Makaleler
- 1
Çorba hangi marka?
Hazır çorba değil hocam, bütün tavuk yapmıştı dün babam. Tavuklu pilav yemiştik. Onun suyundan da tavuk suyu çorbası yapmıştı. Bütün tavuğun markasını hatırlamıyorum. Lezita, Keskinoğlu bunlardan biri olabilir.Çorba hangi marka?
Yok hocam Kurt Cobain.Kurt o işte.
Afiyet bal şeker olsun. Tadı nasıldı?
Tabii ki tavuk. Yani tavuk diye biliyorum ben. Bugün benim çorbamdan da epey büyük bir tavuk parçası çıktı, beni çok sevindirdi. Ekte.Eki Görüntüle 1267009
Merhaba. Bugün devlet hastanesine gidecektim fakat gitmeden önce tavuk suyu çorbası içeyim dedim. Ancak tam içecekken kurt olduğunu fark ettim. Hemen kurdu çıkartıp, yakın Zoom ve flash ışık ile fotoğraf çektim. Daha sonra babama gösterdim bu kurt diye ama bağırdı ve bana inanmadı. Tavuk parçası dedi... Ya kesin öyledir off... Bu sizce hiç tavuk parçasına benziyor mu arkadaşlar? Siz daha önce hiç kafası siyah, bedeni tırtıklı yapıda bir tavuk etine rastladınız mı? Ben rastlamadım... Her neyse, işte çektiğim fotoğraf:
Eki Görüntüle 1267002
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.