Tayinimiz Adana'ya çıktı

Hocam ben Seyhan'ın merkezine uzak bazı mahallerinden bahsettim. Kaçak kat çıkılmış evlerden vesaire. Yoksa Adana kötü bir yer değil sadece bir kaç grup yüzünden Adana'yı insanlar kötü bir yermiş gibi görüyor.

Ne abarttınız be! Seyhan’da yaşıyorum, göze batacak şeyler yapmadığınız sürece bir şey yaşamazsınız. Şahsen ben insanlara pek güvenmiyorum, sessiz sakin takılıyorum. Eh can güvenliğim olsun diye birkaç arkadaş edindim. Yolda görürsem selam veriyorum sadece. Silah sıkılan gecelerde pencere kenarında oturmamanızı tavsiye ederim ama.

Osmaniye'nin insanı bir garip ama hocam. 1 yıl Osmaniye'de kalma fırsatım oldu(olmadı aslında zorla gönderildim ): ), Sıkıcı bir şehir Adana'ya göre en azından Adana'dan gezebileceğiniz yerler var.
Yıllarca Osmaniye'de yaşadım. Farklı şehirlerde de yaşadım. İnsanı garip olmayan memleket yok. Mesela Adana'da gece 4 gibi havaalanından çıktım döneceğim, yolu bilmiyorum ve ara ara telefona bakıyorum yavaş yavaş giderek. Gecenin o saatinde arkama gelen korna çalıyor. Gündüzleri de durum farklı değil. Sürekli korna çalıyorlar. Sadece bana değil genel bir korna alışkanlığı var. Ben de ayak uydurdum ben de çalıyorum.

Sonuç olarak dediğimiz gibi bulaşılmaması gereken maksimum 6-7 mahalle var. Onun dışında Adana gerçekten güzel bir yer. Seyhan'da o kadar kötü değil. Gelirken klima almayı/getirmeyi unutmayın ama, yanarsınız.

Hocam zaten farklı bir şehirde araba sürerken korna basan birini görürseniz Adanalıdır .

Gelirken klima almayı/getirmeyi unutmayın ama, yanarsınız.
Bir zaman sonra insan alışıyor.
@kup10 katılıyorum. Atatürk caddesi, Ziyapaşa, Gazipaşa bulvarları Adana’nın en güzel yerleridir. Okul zamanları her gün geçerim bir kere bile olay görmedim. Ayrıca çok kavga oluyor sözleri genelde eskide kaldı. Son 1 yılda hatırladığım maksimum 5 kavga falan olmuştur ki onlarda da ters gitmeniz lazım karışmanız için. Kısacası kendi halinizde olduğunuz sürece kimse kolay kolay karışmaz. Hürriyet’e mümkünse hiç gitmemenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…